Webbutveckling

Förbättra kundupplevelsen med CRM-system

CRM-system är en förkortning av Customer Relationship Management-system. Det är helt enkelt ett system som förbinder kund och leverantör, där kunden och dennes upplevelse sätts i fokus. Ett bra CRM-system är ett måste för ett växande företag. Systemet skapar inte bara en ökad kundlojalitet, men kan även hjälpa er verksamhet till både bättre lönsamhet och reducerad kostnad. Med hjälp av systemet finns all kunddata samlad på ett ställe, vilket ger en komplett helhetsbild av kundens aktivitet. CRM är en värdefull tillgång när det kommer till kundansvar samt att ge bra support och kundservice.

Vi utvecklar CRM-system efter era behov

Varje företag är unikt och har sina egna specifika behov och arbetsprocesser, som färdiga CRM-system inte alltid kan täcka. Våra programvaruutvecklare hjälper er att utveckla och bygga unika och skräddarsydda CRM-system, som insticksmoduler och plug-ins till färdiga system, för att utvidga systemets funktionalitet.

ERP-system till företagets administrativa funktioner

ERP-system står för Enterprise Resource Planning-system och är ett brett begrepp, som i princip betyder ett affärssystem. Våra IT-konsulter och programvaruutvecklare bygger ERP-system som är specialanpassade för dig och din verksamhets behov. Ett bra affärssystem förenklar arbetsprocesser, administration och logistik inom ditt företag.

Vi hjälper dig att bygga ditt affärssystem

Develit hjälper dig att bygga ditt ERP-system från grunden. Systemet kan hantera funktioner som produktion, projekthantering, bokföring, finanser, lagerstyrning och logistik. Vi kan systemutveckling och våra professionella mjukvaruutvecklare bidrar med bred kompetens och support, hela vägen från idé, till kod och färdigt affärssystem.

När du behöver ett molnbaserat affärssystem 

Datormoln, molntjänst eller cloudtjänst - kärt barn har många namn. De affärssystem vi utvecklar är oftast molnbaserade, så att du har tillgång till dem oavsett var du befinner dig i världen. Smidig och säker användning av dessa system är en självklarhet för oss. När du använder ett affärssystem i molnet använder du dig av en server på internet istället för att ha CMR-, eller ERP-systemet lokalt på din egen hårdvara. 

Fördelar med ett system i molnet

Det finns många fördelar med ett molnbaserat affärssystem. Den största fördelen är att du inte behöver befinna dig på en specifik plats eller använda en särskild dator. Arbetar du med ett system i molnet kommer du åt din data var du än befinner dig, även när du reser eller jobbar hemifrån. Det enda du behöver är en internetuppkoppling. Ett molnbaserat affärssystem är även säkrare när det kommer till lagring av din data. Eftersom allt lagras i molnet istället för din dator eller mobil, behöver du aldrig oroa dig för att information försvinner om t.ex. dator eller smartphone går sönder.

 

Webbutveckling efter dina behov

Behöver du hjälp med att bygga en hemsida? Våra duktiga konsulter och webbutvecklare kan bygga allt från enkla webbsidor till komplexa portaler. Vi hjälper dig oavsett om du är ute efter en simpel men professionell hemsida, eller en mer avancerad webbportal med kalkyler, bokningssystem och helpdesk.

Vi bygger din hemsida

Hos oss får du webbutveckling på expertnivå. Våra webbutvecklare bygger både enkla och avancerade webbplatser i Wordpress, samt affärssystem och plattformar för alla mål och behov. Att finnas tillgänglig på nätet är idag ett måste för växande företag, och det räcker oftast inte att bara närvara på sociala medier. Detta leder till ett ökat behov av välfungerande och smidiga hemsidor, och här kan vi på Develit bidra med lång erfarenhet och bred kompetens.

Allt inom systemutveckling & webbutveckling

Vi är allvetare när det kommer till både webbutveckling och systemutveckling. Develit är ett komplett IT-företag och en webbyrå som även kan hjälpa till med e-commerce, betallösningar, API-integrationer, insticksmoduler, kryptering, datasäkerhet, ekonomisystem, lagersystem och mycket, mycket mer. När du behöver hjälp med programvaruutveckling finns vi alltid här för dig. Läs mer om vår erfarenhet av integrationer här. Develit hjälper dig med:
 • Bygga eget CMR-system (kundsystem)
 • Bygga eget ERP-system (affärssystem)
 • Bygga eget WMS-system (lagersystem)
 • Molnbaserade lösningar
 • Webbsidor och webbportaler
 • Microservices
Develit jobbar på följande skript- och programmeringsspråk:
 • PHP
 • Python
 • Perl
 • #C
 • Javascript
Develit jobbar med programvaror och bibliotek som:
 • jQuery
 • Bootstrap
 • Laravel
 • Vue
 • React
 • Angular
 • noSQL

Intresserad eller har funderingar?

Klicka på offertförfrågan nedan redan idag så återkommer vi inom 24 h! Du är också välkommen att ringa!   Offertförfrågan

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss