Om oss

Develit AB – Professionell mjukvaruutveckling

Develit AB är ett internationellt företag med över 20 experter inom modern mjukvaruutveckling. Vårt team brinner för IT och innovationer och är i ständigt utveckling. Vi hittar lösningar för komplexa utmaningar och utvecklar effektiva och användarvänliga programvaror. I varje projekt tar vi ett helhetsansvar; från idé till färdig produkt. Självklart sker leveransen i överenskommen tid. Om du är intresserad av hur vår arbetsprocess går till, läs gärna mer om den på sidan våra tjänster.

Möt några av oss

Alexander Gorobets
Alexander Gorobets
CEO
Jura (Jorgen) Sergeev
Jura (Jorgen) Sergeev
IT-konsult

Vi har decennier av erfarenhet

Vi har decennier av erfarenhet inom bland annat utveckling för startupper, mobilapplikationer för olika plattformar, skräddarsydda affärssystem (ERP, CRM, CMS). Även betaltjänster, avancerade molnlösningar och webbsystem, e-handel, biljettförsäljning, kryptering av data och säkerhetslösningar, webbsidor på alla nivåer, grafisk- och UI/UX-design. T.om felsökning, anpassning och dataanalys, IT-drift, spel, digital signering, låneförmedlingssystem, IoT, LoRa och LoRaWAN, robotstyrning, videokomprimering och videokonvertering, Big Data, integration med Google API-er, AI och maskininlärning, integration mot myndigheter såsom Transportstyrelsen, Bolagsverket, Skatteverket och kommuner, kryptovalutor och NFT.

Våra kompetenser

Dev Lead (DL)
Dev Lead (DL)
Projektets mest erfarna programmerare inom samtliga områden och projektets tekniska arkitekt. Ansvarar för produktion releaser och produktionsdata hantering.
Business Analytiker (BA) / PM
Business Analytiker (BA) / PM
Ansvarar för projektets administrativa arbete, som att förbereda användarberättelser, beskriva uppgifter och föra in dem i task-systemet. Även fördela arbetet, tidsplanera, dagligen följa processen med samtliga utvecklare och testare, förbereda presentationer och ha ständig kontakt med beställaren.
Team Lead
Team Lead
Planerar projektets utvecklingsarbete i dess helhet, reviderar incheckad kod från andra utvecklare. Ser till att samtliga programmerare med olika kompetenser jobbar mot samma mål, ansvarar för största delen av server-side-utvecklingen och API-implementeringen.
Back-end-programmerare
Back-end-programmerare
Utför server-side utvecklingen och API implementeringen med PHP, Python, .NET, Laravel.
Front-end-programmerare
Front-end-programmerare
Programmerar den visuella delen av applikationer och webbsystem enligt design med HTML5, CSS3, Blade, Vue.JS, React och Angular.
App-programmerare
App-programmerare
Programmerar logiken i applikationer i React-Native och Ionic.
Designer
Designer
Vi har både grafiska och UI/UX (User interface / User experience) designers. De kan förbereda mockups, hjälpa till att tänka igenom användarvänlighet och flöden samt framställa logotyper, grafisk profil och design för hemsidor och applikationer.
Quality Engineer (QA/testare)
Quality Engineer (QA/testare)
Testar noggrant varje funktion som implementerats av programmerare. Ingen funktion anses vara klar att skickas till release innan det blivit godkänd av våra testare.
DevOps
DevOps
Konfigurerar och förvaltar serverresurser och databaser. Windows Server, Linux, Amazon (AWS) och Azure.