Kundcase

Digitalt
revisionssystem

WeAudits jobb är att se till att underlätta företagande så mycket de kan: Med hjälp av modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer får deras kunder prisvärda tjänster och förutsägbara kostnader på ett sätt som gör det enklare för dem.

Uppdraget

Uppdraget var att ta fram ett webbaserad och mobilvänligt system för att ta revision till nästa nivå av digitalitet genom att erbjuda WeAudits kunder och redovisningsbyråer möjlighet att samarbeta i molnet, följa revisionsprocesser, besvara på ärenden, ladda upp dokument, signera med BankID, m.m.

Med hjälp av smarta automationstekniker, inlärningsalgoritmer och enkla regler hjälper systemet revisorer att förskapa ärenden, påminna om fördröjningar och övervaka hela processen samt kommunicera direkt till WeAudits backend systemet med hjälp av WauBoten!

MyAudit hanterar känsliga dokument och information därmed även den digitala säkerheten var ett viktigt krav i projeket.

mockupsWeAu

Develits lösning

Vi blev kontaktade av WeAudits’s VD som hade en brilliant vision om en förbättrad revision och genom att göra den mer modern, digital och delvis automatiserad. Han hade en idé och en ungefärlig uppfattning om hur systemet eventuellt skulle kunna se ut och fungera.

Där klev vi in och hjälpte med både strukturering av idén och funktioner, framställning av design, framtagning av prototyper och utveckling av samtliga tjänster samt kontinuerlig IT-drift för systemet på våra säkra servrar.

Systemet är igång och tusentals av WeAudit kunder och samarbetspartner nyttjar den varje dag för att underlätta sin väg i revisions djungel.

För att ta del av systemet måste man bli en av WeAudits kunder och fä en inbjudan. Vilket vi kan stark rekommendera att bli om ni söker efter en revisionsbyrå. WeAudit är en fantastiskt byrå med jätteduktiga revisorer: https://www.weaudit.se/

Information

Kund

WeAudit

Lanserad

Q1 2023

Använda språk

PHP, MySQL

Henrik Ahnkron
VD och Produktägare på WeAudit

Develit har en lysande förmåga att förstå vår verksamhet och snabbt producera och iterera hifi-prototyper, vilket sparade mycket tid för oss. De löste våra komplexa problem med hög kreativitet och byggde sen en fantastisk produkt åt oss som gör oss unika på marknaden.

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem