Kundcase

Mjukvara för revisionsbyråer och redovisningskonsulter

Ett webbaserat AI och verktyg för revisorer. Få mer gjort. Wesoft utvecklar smarta verktyg och program för revisionsbyråer och redovisningsbyråer. Vi gör vårt jobb roligare, enklare och snabbare.

Uppdraget

Företaget hade som uppdrag att skapa en omfattande mjukvarulösning för revisionsbyråer och redovisningskonsulter. Lösningen skulle omfatta webbaserade AI-verktyg och smarta program som skulle förbättra och förenkla arbetsprocesser för dessa yrkesgrupper. För att uppnå detta mål samarbetade företaget med Develit för att utveckla ett robust och effektivt ekosystem.

Uppdraget innebar att skapa ett komplext system med olika komponenter som skulle underlätta och automatisera olika aspekter av arbetsprocessen för revisorer, bokförare och jurister. De olika komponenterna omfattade CRM-verktyg för KYC och kreditvärdering, tidplaneringsverktyg för fakturering och tidshantering, en kundportal för att samla in information från kunder med hjälp av AI-lösningar, digital signering med användning av mallar och BankID samt integrering med Bolagsverket och Skatteverket. Dessutom skulle systemet erbjuda filhantering via Sharepoint och Google Drive.

Group 4 (5)

Develits lösning

Develit tog på sig uppdraget att utveckla en heltäckande mjukvarulösning som skulle underlätta arbetsprocesserna för revisionsbyråer och redovisningskonsulter. Den utvecklade lösningen bestod av ett omfattande ekosystem med olika komponenter som samarbetade för att optimera och effektivisera arbetet.

CRM-verktyg: Utvecklades för att möjliggöra noggrann kundinformation och kreditvärdering med avancerad KYC.

Planeringsverktyg: Skapades för att underlätta tidplanering, fakturering av kunder och hantering av arbetsuppgifter.

Kundportal: Utvecklades för att samla in och hantera information från kunder med hjälp av AI-lösningar för smidig dataanalys.

Digital signering: Integrerades med BankID och möjliggjorde enkel och säker digital signering med hjälp av fördefinierade mallar.

Integration med myndigheter: Systemet kopplades samman med Bolagsverket och Skatteverket för att underlätta rapportering och myndighetsinteraktion.

Filhantering: Erbjöd användarna möjligheten att hantera och dela dokument via både Sharepoint och Google Drive.

Information

Kund

WeSoft AB

Lanserad

2023

Använda språk

PHP, JS, Vue.JS, Laravel
MySQL, Rabbit MQ, Redis

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem