app-dev-first-screen-img
  1. Utveckling
  2. /
  3. Apputveckling

Apputveckling

Vi kan skapa en innovativ och användarvänlig mobilapplikation som stärker er närvaro, engagerar era användare och ökar er konkurrenskraft på den digitala marknaden.

Skapa er egen app med Develit

Behöver du hjälp med att utveckla en app för iOS, Android eller Windows? På Develit får du expertis i form av apputvecklare med många års erfarenhet och bred kompetens inom apputveckling. 

Vi har specialiserat oss på att skapa mobilapplikationer och lösningar som fungerar lika snabbt både i iOS och Android, tack vare moderna verktyg som Flutter och React Native. Det möjliggör en utveckling av en app som kan användas oavsett operativsystem, vilket sänker både utvecklingstiden och kostnaderna för underhåll.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på iOS och Android operativsystem. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Testning och kvalitetssäkring

En noggrann testningsprocess är avgörande för att leverera en felfri app. Vi implementerar olika testningsmetoder, såsom automatiserad testning och manuell granskning, för att identifiera och åtgärda eventuella problem. Vår kvalitetssäkring innefattar även prestandatestning och säkerhetsgranskning, för att garantera en snabb, stabil och säker app som uppfyller alla användarkrav och förväntningar.

Varför mobilapp?

Idag är det mer vanligt än ovanligt att etablerade företag har en egen mobilapp, vilket är ett direkt resultat av ett dominerande mobilanvändande. En mobilapplikation har många fördelar och kan ha en positiv inverkan både när det gäller verksamhetens synlighet och lönsamhet. Dessutom är en mobilapp ett effektivt komplement till en mobilanpassad hemsida.

support-img-3

Från app-idé till verklighet

Har du en grym idé till en app? Våra apputvecklare hjälper dig med allt från koncept och UX till design och prototyp, och tillsammans förvandlar vi din app-idé till verklighet. När vi utvecklar appar står alltid slutanvändarens upplevelse i fokus och för att nå dit gäller det att göra rätt från början. Som erfarna apputvecklare har vi ett gott öga för detaljer och arbetar oss igenom processen steg för steg, från koncept hela vägen till slutprodukt och underhåll.

Utveckla en app för er växande verksamhet

Genom att utveckla en app för er växande verksamhet kan ni inte bara förbättra era kunders upplevelse, utan också öka er effektivitet och produktivitet. Vi arbetar tätt tillsammans med er för att identifiera era behov och utforma en app som uppfyller era krav. Oavsett om ni vill optimera era interna processer, förbättra kundkommunikationen, eller nå ut till en bredare publik, kan vi hjälpa er att förverkliga er vision och expandera verksamheten.

integrations-img-3

Från koncept till prototyp

När du bestämmer dig för att samarbeta med oss på Develit för att utveckla din app kan du förvänta dig omfattande stöd och vägledning genom hela processen. En avgörande fas i detta samarbete är att skapa en prototyp, vilket möjliggör en noggrann förståelse av mobilapplikationen innan den faktiska utvecklingen påbörjas. Med andra ord bistår vi dig inte bara med att förverkliga din idé utan också med att konstruera en fungerande prototyp i en användarvänlig grafisk form. Detta säkerställer att du får en tydlig och optimal bild av hur din mobilapplikation kommer att fungera och se ut innan den når slutanvändarna.

Backend-utveckling för mobilapplikation

Förutom att ta hand om frontend, det vill säga koncept, utseende och funktion, tar våra apputvecklare självklart även hand om backend biten. Moderna appar kräver utbyte, hantering och lagring av information som era användare uppger. För att förse en mobilapplikation med en sådan möjlighet, krävs en backend-lösning. Denna lösning kommunicerar med appen via API:er (Application Program Interface) och lagrar all information i databaser och säkrar filarkiv på en eller flera servrar samt distribuerade molnlösnignar med serverless teknologier.

Integrera BankID, Swish, Kartor, m.m.

Vill ni använda er av funktioner som som t.ex. BankID, Swish eller Google Maps i er app? Våra apputvecklare kan hjälpa er att integrera de allra flesta tredjepartstjänster. Att använda sig av kända betallösningar och säkerhetstjänster gör användandet smidigare och för med sig en känsla av trygghet för era kunder.

Vi håller din app uppdaterad och fräsch

När appen väl är klar finns våra apputvecklare där vid behov för att stödja nästa fas: drift och underhåll. Det är en viktig fas eftersom Google och Apple löpande släpper uppdateringar av sina operativsystem, vilket kan påverka appens funktioner. Även marknaden kan ändra sig, nya funktioner kan behöva implementeras och kanske är ni sugna på en ny design efterhand. Det är därför en god idé att ha en långsiktig partner för underhåll och vidareutveckling, något som vi på Develit alltid erbjuder.

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

why-choose-us-img-1

Mer om våra processer

Här kan du läsa mer om vår systemutveckling och de processer som har etablerats och finslipats tillsammans med våra kunder under årtionden av erfarenhet.

Kundcase

Läs mer om hur våra kunder upplever samarbetet med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.