integ-fs-1 (1)
  1. Utveckling
  2. /
  3. Integrationer

Integrationer

Develit har mångårig erfarenhet av API-integration mot leverantörer av diverse digitala tjänster. Vi medför med val av samarbetspartner, upprättar avtal och hjälper att integrera de efterfrågade lösningarna i era tjänster.

 

Betallösningar

Många av våra kunder behöver kunna ta emot betalningar från sina kunder på ett säkert och smidigt sätt. Med vår långa erfarenhet av att samarbeta med ledande betallösningsleverantörer, både i Sverige och internationellt, kan vi hjälpa er att integrera dessa lösningar i era tjänster. Det spelar ingen roll om tjänsterna är utvecklade helt av oss, eller om ni behöver assistans med att införliva betallösningar i era befintliga system, direkt eller genom en mikrotjänst.

 Vi samarbetar även direkt med flera stora banker och aggregatörer i enlighet med PSD2-direktiven, vilket möjliggör för oss att inte bara erbjuda er effektiva betalningsalternativ utan också avancerade funktioner för att bedöma kundernas kreditvärdighet, använda autogiro, eller till och med genomföra utbetalningar direkt till kundernas bankkonton eller Swish-nummer för utförda tjänster.

Några av våra integrationer

TrustlySwishPayExpayson-1PaypalTrustlySwishPayExpayson-1Paypal TrustlySwishPayExpayson-1PaypalTrustlySwishPayExpayson-1Paypal-6
integrations-img-1

Skapa en komplett och effektiv
E-handelsupplevelse

Vi specialiserar oss på att integrera olika webbshopplattformar med andra system, såsom lagersystem, kunddatabaser och betalningsgateways. Med hjälp av våra kunniga experter kan du koppla samman hela din försäljningsprocess för att effektivisera flödet och maximera din verksamhetspotential.

Några av våra
e-handel integrationer

Digital signering med BankID och liknande tjänster

Vår expertis innefattar integrering av digital signeringstjänster som BankID och motsvarande lösningar, vilka erbjuder avancerad säkerhet och kryptering. Detta möjliggör för en effektiv och smidig hantering av dokument samtidigt som säkerheten bibehålls. Vi anpassar dessa signeringstjänster för att integreras sömlöst med era system och uppfylla era specifika krav. Vi är engagerade i att följa strikta säkerhetsstandarder och se till att principer och samtliga moderna protokoll implementeras korrekt för högsta möjliga säkerhetsnivå.

Integrations-img_2 (1)

Några av våra digitala
signerings integrationer

Din vision, vår kreativa apputveckling

Med vår kreativa apputveckling blir varje steg en del av en resa mot att förverkliga din dröm. Vi går bortom de vanliga lösningarna och strävar efter att skapa något som inte bara uppfyller dina förväntningar, utan överträffar dem. Din framgång är vår drivkraft och vi är här för att ge dig den nivå av apputveckling som kommer att sätta din vision i rörelse. Låt oss tillsammans skapa en app som berör, förändrar och inspirerar. Din vision, vår kreativa apputveckling – en vinnande kombination för en imponerande app som sticker ut och står stark i den digitala världen.

Läs mer

integrations-img-3

Våra marknadsförings
integrationer

Facebook
partner-logos-color-google-search-console
analytics-google
Google-Ads-Logo-PNG
Linkedin
Mailchimp
Mailgun
Mandrill

Övriga integrationer

AppStore
Splunk
Confluence
NewRelic
GooglePlay
Insightly
Jira
Slack
Smart365
Pixie
Af_logo_rgb_270px@2x
Teamcity
Ionic
Carfax
Firebase
Elasticsearch
Bilpriser
Bugsnag
Opus

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

why-choose-us-img-1

Mer om våra processer

Här kan du läsa mer om vår systemutveckling och de processer som har etablerats och finslipats tillsammans med våra kunder under årtionden av erfarenhet.

Kundcase

Läs mer om hur våra kunder upplever samarbetet med oss.

 

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.