img-26
  1. Molnlösningar
  2. /
  3. IT-drift & Hosting

IT-drift och Hosting

Med IT-drift via Develit kan ni tryggt överlåta ansvaret för er IT-infrastruktur till oss, vilket ger er en stabil, säker och kostnadseffektiv driftslösning som låter er fokusera på kärnverksamheten

Pålitlig webbhosting med Develit

När ni anlitar Develit för er webbhosting får ni en tillförlitlig tjänsteleverantör som aktivt övervakar och underhåller er webbmiljö. Vi genomför kontinuerliga säkerhetskopieringar och implementerar skyddsåtgärder för att försvara er webbplats mot potentiella cyberhot. Dessutom anpassar vi våra hostingpaket för att kunna hantera varierande trafikmängder, vilket garanterar att er webbplats alltid är tillgänglig och presterar optimalt för era användare.

Vi erbjuder anpassade hostinglösningar för att möta era specifika behov, oavsett om det gäller hosting i molnmiljöer som AWS eller Azure, på dedikerade webbservrar i Stockholm, eller underhåll av er befintliga infrastruktur. Genom att välja oss för er webbhosting, kan ni fokusera på er kärnverksamhet medan vi ser till att er webbplats är optimalt driftsatt. Våra tillförlitliga och kostnadseffektiva hostingtjänster garanterar att er online-närvaro är stark och säker, så att ni kan utveckla er verksamhet med förtroende.

Skräddarsydda hostinglösningar

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Övervakning för bekymmersfri verksamhet

Develit erbjuder en webbhostingtjänst där ni kan luta er tillbaka medan vi proaktivt tar hand om er webbmiljö. Vår oavbrutna övervakning och underhåll säkerställer att er webbplats är skyddad mot de senaste cyberhoten, medan regelbundna säkerhetskopieringar garanterar att er data förblir intakt. 

Nätverkshantering och serverdrift

Nätverkshantering och serverdrift är kritiska komponenter för att hålla en organisations IT-infrastruktur igång smidigt och säkert. Vårt team av experter är dedikerade till att övervaka och underhålla nätverk och servrar, säkerställa dataintegritet och tillgänglighet dygnet runt. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och erbjuder proaktiva lösningar för att förebygga problem och minimera oväntade driftstopp.

Serverbackup

Serverbackup är inte bara en tjänst, utan en försäkring för ditt företags data. Vi erbjuder robusta och pålitliga backuptjänster som inte bara skyddar din data utan också säkerställer att din verksamhet kan fortsätta även efter en oförutsedd händelse. Våra tjänster inkluderar regelbundna backups, felsökning, och säkerhetsåtgärder som är designade för att skydda din data och underlätta en smidig återställning när det behövs.

Computer technician fixing a network server at the office

Hantering av nätverk och servrar

Vår expertis sträcker sig till installation, hantering, konfigurering och underhåll av fysiska servrar, antingen direkt hos er eller i ett datacenter. Tack vare vårt certifierade partnerskap med ledande tillverkare som Dell och Cisco, kan vi erbjuda deras pålitliga server- och nätverkslösningar samt djupgående teknisk kunskap till fördelaktiga priser. Vår erfarenhet omfattar projekt för högprofilerade klienter, inklusive myndigheter och polisen, vilket understryker vår förmåga att hantera kritiska resurser med högsta grad av professionalism och säkerhet.

Skalbara lösningar för framtidens krav

Vi är experter på skalbara lösningar för verksamheter med hög belastning. Vår kunskap täcker allt från virtualisering med system som VMware till molntjänster som AWS och Azure, inklusive lastbalansering, lastdistribuering, klusterbildning och automatisk anpassning av tillgängliga resurser. Vi förstår betydelsen av att ständigt vara förberedd för framtiden, vilket reflekteras i våra tjänsters flexibilitet och skalbarhet. Dessa är utformade för att smidigt anpassas till er verksamhets växande behov och förändringar i teknologilandskapet. Oavsett om er verksamhet expanderar eller om nya tekniker och trender introduceras, har vi kapaciteten att effektivt skala upp och justera våra tjänster. Med Develit vid er sida kan ni känna er trygga med att vi stödjer er verksamhets utveckling och navigerar er genom den digitala framtiden.

Creative abstract block chain technology sketch with handshake on modern laptop background, future technology and blockchain concept. Double exposure

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

img-70

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.