web-dev-first-screen-img (1)
  1. Utveckling
  2. /
  3. Webbutveckling

Webbutveckling

Vi specialiserar oss på alla typer av webbutveckling, både för molnbaserade miljöer och för egna servrar. Oavsett om det gäller mindre monolitiska applikationer eller resurskrävande, distribuerade och balanserade system, har vi expertisen för att leverera högkvalitativa lösningar som passar dina behov perfekt.

Vi hjälper er med webbutveckling

Trött på att slösa tid på manuella rutiner som enkelt kan automatiseras och digitaliseras? Känner du dig frustrerad över att använda föråldrade lokala applikationer som inte längre uppdateras? Står du inför onödig komplexitet och funktioner i ditt arbetsflöde som inte passar dig? Önskar du att arbeta säkert och flexibelt, oavsett var i världen du befinner dig? Med våra skräddarsydda digitala lösningar kan du göra ditt arbete effektivt och smidigt, helt anpassat efter dina behov och önskemål. Låt oss hjälpa dig att frigöra din potential och ta din verksamhet till nästa nivå.

Med vår erfarenhet och kompetens inom system- och webbutveckling kan vi hjälpa er att utveckla kraftfulla och användarvänliga system och webbplatser. Vi arbetar nära er för att förstå era mål och krav, och sedan skapa en skräddarsydd plan som passar era specifika behov och budget. Oavsett om ni behöver utveckla ett företagsinternt system, en e-handelsplattform eller en webbapplikation, kan ni lita på oss för att leverera en smidig och framgångsrik utvecklingsprocess. Vi tar hand om allt från analys och design till implementation och testning, och ser till att ni är involverade i varje steg av processen.

En skräddarsydd process för webbutveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för webbutveckling. Vi inleder genom att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vår prioritet ligger i att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en webbplats som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis + senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare behärskar en mångfald av programmeringsspråk och teknologier, inklusive PHP, Python, Java, och C#. Vi använder de senaste ramverken och verktygen såsom Laravel, Spring Boot, Django och andra för att skapa högpresterande webbapplikationer som uppfyller dina behov. Dessutom har vi expertis inom integration av avancerade funktioner såsom API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att säkerställa att din webbapplikation är robust och säker.

Testning och kvalitetssäkring

En noggrann testningsprocess är avgörande för att leverera en felfri webbapplikation. Vi implementerar olika testningsmetoder, såsom automatiserad testning och manuell granskning, för att identifiera och åtgärda eventuella problem. Vår kvalitetssäkring innefattar även prestandatestning och säkerhetsgranskning, för att garantera en snabb, stabil och säker webbapplikation som uppfyller alla användarkrav och förväntningar.

Varför webbapplikation?

I nutidens digitala era är det allt vanligare att företag väljer att utveckla webbapplikationer, vilket är en naturlig följd av det utbredda internetanvändandet. Webbapplikationer erbjuder flera fördelar och kan positivt påverka både ett företags synlighet och lönsamhet. Dessutom fungerar en webbapplikation utmärkt som ett komplement till en företagswebbplats, särskilt när den är optimerad för olika enheter.

web-dev-img-1

Använda ett affärssystem i molnet

Molntjänster, eller helt enkelt "molnet," innebär att du kan använda ditt affärssystem över internet istället för att ha det på din egen dator, vilket gör det möjligt att få åtkomst till det var som helst i världen. Vi på Develit ser till att användningen är enkel och säker.

Komplett expertis inom webbutveckling

Develit står för omfattande kunskap inom webb- och systemutveckling, positionerande oss som din go-to IT-partner och webbyrå. Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster inklusive e-handelslösningar, betalsystem, API-integrationer, samt säkerhet och systemanpassningar för ekonomi och lagerhantering. Vår expertis säkerställer att vi kan hantera dina mest komplexa behov med innovativa och skräddarsydda lösningar. 

Vi prioriterar att hålla oss ajour med senaste teknologin för att leverera överlägsna resultat. Som din partner i digitalisering, är vi här för att stötta dig genom varje steg – från idé till genomförande. Vårt mål är att överträffa förväntningar genom att kombinera teknisk skicklighet med vår passion för utveckling. När du behöver hjälp, är Develit redo att erbjuda expertis och engagemang för ditt projekt.

Comprehensive expertise in web development

Förbättra kundupplevelsen med CRM-system

CRM-system är en förkortning av Customer Relationship Management-system. Det är helt enkelt ett system som förbinder kund och leverantör, där kunden och dennes upplevelse sätts i fokus. Ett bra CRM-system är ett måste för ett växande företag. Systemet skapar inte bara en ökad kundlojalitet, men kan även hjälpa er verksamhet till både bättre lönsamhet och reducerad kostnad. Med hjälp av systemet finns all kunddata samlad på ett ställe, vilket ger en komplett helhetsbild av kundens aktivitet. CRM är en värdefull tillgång när det kommer till kundansvar samt att ge bra support och kundservice.

ERP-system till företagets administrativa funktioner

ERP-system står för Enterprise Resource Planning-system och är ett brett begrepp, som i princip betyder ett affärssystem. Våra IT-konsulter och programvaruutvecklare bygger ERP-system som är specialanpassade för dig och din verksamhets behov. Ett bra affärssystem förenklar arbetsprocesser, administration och logistik inom ditt företag. Develit hjälper dig att bygga ditt ERP-system från grunden. Systemet kan hantera funktioner som produktion, projekthantering, bokföring, finanser, lagerstyrning, logistik och mycket mer.

WMS för skräddarsydd lagerhantering

WMS, eller Warehouse Management System, är essentiellt för modern lagerhantering. På Develit skapar vi anpassade WMS-lösningar som exakt matchar dina specifika behov. Vårt mål är att optimera ditt lagers arbetsflöden och öka effektiviteten med hjälp av system som enkelt integreras med andra verktyg och förstärks med smarta AI-funktioner och spårningstjänster. Med vårt stöd blir ditt lager mer dynamiskt, flexibelt och redo att möta både dagens och morgondagens utmaningar. Develit är din partner för att bygga ett WMS som hanterar allt från inventering till logistik med precision och insikt.

Säker och effektiv IT-drift

Hos Develit erbjuder vi expertis inom säker och problemfri IT-drift för de applikationer vi utvecklar åt våra kunder, oavsett om det handlar om molnlösningar som AWS och Azure eller on-prem servrar. Vi ser till att din applikations drift är både säker och effektiv, vilket garanterar en stabil och pålitlig tjänst. Genom att välja oss får du inte bara tillgång till toppmodern hosting; du får även en partner som aktivt arbetar för att skydda dina applikationer och data. Vi övervakar din infrastruktur noggrant, optimerar prestanda och försvarar din digitala närvaro från säkerhetshot. Kontinuerliga säkerhetskopieringar och en ständig beredskap är kärnan i vår service.

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

why-choose-us-img-1

Mer om våra processer

Här kan du läsa mer om vår systemutveckling och de processer som har etablerats och finslipats tillsammans med våra kunder under årtionden av erfarenhet.

Kundcase

Läs mer om hur våra kunder upplever samarbetet med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.