Support-first-screen-bg
  1. IT-tjänster
  2. /
  3. Support

Support

Pålitlig support för att täcka alla dina behov - med Develit vid din sida får du tillgång till expertis och snabb assistans för alla tekniska utmaningar. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och snabba svarstider för att säkerställa att din verksamhet alltid kan fortsätta att växa.ålitig support för att täcka alla dina behov - med Develit vid din sida

Vårt åtagande för Service-Level Agreement (SLA)

Hos Develit inser vi att skräddarsydd och personlig support är avgörande för att erbjuda pålitliga IT-lösningar. Därför anpassar vi vårt Service-Level Agreement (SLA) för att direkt möta de unika behoven hos varje företag vi samarbetar med. Vår ambition är att erbjuda en supportupplevelse som inte bara möter utan överträffar era förväntningar, genom att säkerställa en service som är lika individuell som er verksamhet.

Vårt SLA-avtal säkerställer en trygg och förutsägbar supportmiljö för både utveckling av nya projekt, support av befintliga resurser och vidareutveckling av era lösningar. Vi strävar efter att erbjuda rättvisa villkor, konkurrenskraftiga priser, noggranna leveranstider och snabba svarstider för alla våra kunder. Vi lägger stor vikt vid att värdesätta och prioritera våra befintliga kunders behov, önskemål och förfrågningar, för att säkerställa den högsta möjliga servicenivån och tillfredsställelsen.

Pålitlig expertis

Vår professionella support täcker allt från hårdvara och utveckling till serverdrift. Ni kan alltid lita på att få kvalificerad hjälp med era IT-behov. Att välja oss som er one-stop-shop ger fördelen av bättre intern kommunikation inom vårt team, vilket resulterar i snabbare och mer insiktsfull hjälp för ert företags unika IT-miljö.

Skräddarsydda serviceavtal

Våra flexibla Service-Level Agreements (SLA) är skräddarsydda för att exakt matcha ditt företags behov. Vi förstår att varje verksamhet har unika krav, och därför anpassar vi våra avtal för att inkludera allt från projektutveckling och befintlig support till vidareutveckling av era lösningar. Med Develit får ni inte bara en leverantör, utan en partner som är engagerad i er långsiktiga framgång och som säkerställer att ni alltid har tillgång till den service och support ni behöver för att växa och utvecklas.

24/7 global support

Tack vare våra anställda, som är spridda över flera tidzoner världen över, erbjuder vi support och övervakning dygnet runt. Det innebär att vi alltid är tillgängliga för att assistera er, även under de mest obekväma tiderna i Sverige. Vår globala närvaro säkerställer att ni aldrig står ensamma med era IT-utmaningar.

Support på ditt språk

Som ett multikulturellt företag förstår vi vikten av kommunikation. Vi erbjuder därför support på svenska, engelska, och andra språk vid behov. Vårt mångspråkiga team garanterar att ni får hjälp på ett språk som ni är bekväma med, vilket underlättar en effektiv och förståelig service.

Support-img-2

Noggrannhet och integritet

Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla högsta standard när det gäller noggrannhet och integritet i våra SLA-avtal. Vi tar hänsyn till våra kunders behov och preferenser för att säkerställa att SLA-avtalet är anpassat efter deras verksamhet och mål.

Kommunikation och transparens

Vi tror på öppen kommunikation och transparens när det gäller SLA. Vi håller våra kunder informerade om eventuella förändringar i våra tjänster och leveranstider. Dessutom erbjuder vi regelbundna rapporter och möten för att utvärdera och förbättra vårt SLA. När ett problem eller en fråga uppstår är vår support redo att agera snabbt och effektivt för att minimera avbrott och maximera kundens tillfredsställelse. Vi prioriterar alla SLA-relaterade ärenden och arbetar snabbt för att lösa eventuella problem.

Support-img-1

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

support-img-3

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.