Kundcase

Skönhetsbehandlingar där du befinner dig

Beställ behandlingar inom skönhet och hälsa smidigt till hem, hotell och kontor. Develit har skapat mobilapplikationer för att både beställa tjänster on-demand eller boka dem i förväg. 

Uppdraget

För att möta det ökande behovet av skönhets- och hälsorelaterade tjänster inom hemmiljö, hotell och kontor, beslutade ett företag att skapa en innovativ plattform. Denna plattform skulle göra det möjligt för användare att beställa skönhetsbehandlingar på plats, oavsett var de befinner sig. Develit anlitades för att utveckla mobilapplikationer som skulle göra det möjligt för användare att både beställa tjänster på begäran och boka dem i förväg.

Uppdraget innebar att skapa en användarvänlig och intuitiv mobilapplikation som gjorde det möjligt för användarna att välja och beställa olika skönhets- och hälsorelaterade tjänster, inklusive behandlingar som massager, nagelvård och hårstyling. Användarna skulle också kunna betala för tjänsterna online med kort eller Swish.

Group 4 (3)

Develits lösning

Develit utvecklade applikationer för företaget inom skönhets- och hälsobranschen fokuserade på att skapa en smidig och effektiv plattform för att beställa och hantera skönhetsbehandlingar på begäran. Genom att utveckla mobilapplikationer gjorde Develit det möjligt för användare att enkelt boka tjänster både direkt och i förväg.

Develits uppdrag innebar att skapa en användarvänlig mobilapplikation som skulle ge användare möjlighet att välja och boka olika skönhets- och hälsorelaterade behandlingar. Användarna skulle även kunna betala för tjänsterna online med kort eller Swish.

Lösningen omfattade mobilapplikationer som möjliggjorde enkel bokning av behandlingar. Användarna kunde söka efter tillgängliga tjänster, välja en behandlare och boka en behandling enligt sin tidsplan. Applikationen erbjöd även möjligheten att följa behandlarens närmande via en karta och få notifikationer när behandlingen påbörjades och avslutades.

Betalningsprocessen var smidig och säker, och användarna hade alternativet att betala online med kort eller Swish. Dessutom möjliggjorde lösningen att behandlarna fick sina utbetalningar direkt till sina bankkonton nästa dag.

Resultatet blev en modern och intuitiv mobilapplikation som förändrade sättet skönhets- och hälsotjänster kunde bokas och genomföras. Genom att erbjuda både omedelbar och förbokad bokning, enkel betalning och realtidsinformation om behandlingarnas status, skapade Develit en plattform som gav företaget och dess användare större bekvämlighet och flexibilitet.

Med hjälp av Develits samarbete har företaget lyckats etablera en framgångsrik plattform för skönhets- och hälsotjänster som ger en smidig och säker upplevelse för både användare och behandlare. Denna lösning har inte bara förbättrat användarnas tillgänglighet till behandlingar utan också effektiviserat behandlarnas utbetalningsprocess.

Information

Kund

B-Door AB

Lanserad

2021

Använda språk

PHP, JS, Laravel, React Native
MySQL, Redis

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem