img-70

Expertis

Support

Pålitig support för att täcka alla dina behov - med Develit vid din sida

Vårt åtagande för Service-Level Agreement (SLA)

Vi på Develit förstår att ingenting är viktigare än att leverera pålitliga IT-lösningar till våra kunder. Vi strävar efter att erbjuda en omfattande supportupplevelse som överträffar förväntningarna. Vårt Service-Level Agreement (SLA) är utformat för att säkerställa att våra kunder alltid får bästa möjliga service.

Vårt SLA-avtal erbjuder våra kunder en trygg och förutsägbar supportmiljö. Vi arbetar hårt för att erbjuda rättvisa villkor, konkurrenskraftiga priser, exakta leveranstider och snabba svarstider. Vi värdesätter våra befintliga kunder och prioriterar deras behov, önskemål och förfrågningar på bästa möjliga sätt.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

Software Application Testing Concept – 3D Illustration

Noggrannhet och integritet

Vi lägger stor vikt vid att upprätthålla högsta standard när det gäller noggrannhet och integritet i våra SLA-avtal. Vi tar hänsyn till våra kunders behov och preferenser för att säkerställa att SLA-avtalet är anpassat efter deras verksamhet och mål.

Kommunikation och transparens

Vi tror på öppen kommunikation och transparens när det gäller SLA. Vi håller våra kunder informerade om eventuella förändringar i våra tjänster och leveranstider. Dessutom erbjuder vi regelbundna rapporter och möten för att utvärdera och förbättra vårt SLA. När ett problem eller en fråga uppstår är vår support redo att agera snabbt och effektivt för att minimera avbrott och maximera kundens tillfredsställelse. Vi prioriterar alla SLA-relaterade ärenden och arbetar snabbt för att lösa eventuella problem.

Engineer technician electrician inspect system with laptop computer. Electric installation

Framgångsrik UX Design för Bättre Interaktioner

Få ut det mesta av varje interaktion med vår UX-design. Hos Develit värdesätter vi enkelhet och användarvänlighet i designprocessen. Vi använder teknisk expertis för att skapa ett intuitivt gränssnitt som gör det enkelt för dina kunder att interagera med ditt företag. Vi bryr oss om våra kunders framgång och vi är engagerade i att leverera en exceptionell användarupplevelse för att öka kundnöjdheten och din företagsframgång. Låt oss hjälpa dig att ta din UX-design till nästa nivå.

Läs mer

Brainstorm planing creative asian teamwork, Group of asia mobile phone app developer team meeting for ideas about screen display prototype smartphone layout, ux startup small business, top view

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.