Apputveckling

Vi utvecklar appar för iOS, Android och Windows

Behöver du hjälp med att utveckla en app för iOS, Android eller Windows? På Develit får du expertis i form av apputvecklare med många års erfarenhet och bred kompetens inom apputveckling. Våra apputvecklare bidrar med allt från koncept och UX till design och prototyp. Vi har specialiserat oss på att skapa mobilapplikationer och lösningar som fungerar lika snabbt både i iOS och Android, tack vare moderna verktyg som Flutter, React Native och Ionic. Det möjliggör en utveckling av en app som kan användas oavsett operativsystem, vilket sänker både utvecklingstiden och kostnaderna för underhåll.

Varför mobilapp?

Idag är det mer vanligt än ovanligt att etablerade företag har en egen mobilapp, vilket är ett direkt resultat av ett dominerande mobilanvändande. En mobilapplikation har många fördelar och kan  ha en positiv inverkan både när det gäller verksamhetens synlighet och lönsamhet. Dessutom är en mobilapp ett effektivt komplement till en mobilanpassad hemsida.

Fördelar med att utveckla en mobilapp:

 • En app är enkel att hitta via Appstore, Google Play eller Microsoft
 • Större möjligheter för avancerade funktioner
 • Snyggt och lätt att använda
 • Möjlighet för push-notifikationer
 • En app fungerar offline, något en hemsida inte gör.
 • Större tillgänglighet och synlighet
 • Kan bidra till ökad kundkrets och lönsamhet

Från app-idé till verklighet

Har du en grym idé till en app? Våra apputvecklare hjälper dig med allt från koncept och UX till design och prototyp, och tillsammans förvandlar vi din app-idé till verklighet. När vi utvecklar appar står alltid slutanvändarens upplevelse i fokus och för att nå dit gäller det att göra rätt från början. Som erfarna  apputvecklare har vi ett gott öga för detaljer och arbetar oss igenom processen steg för steg, från koncept hela vägen till slutprodukt och underhåll.

Koncept och UX till design och prototyp

När du väljer att utveckla din app tillsammans med oss på Develit kan du räkna med att få stöd och guidning från början till slut. Vi utgår från din grundidé, går igenom ert koncept och utvecklar en användarvänlig UX och grafisk design anpassat för just era kunder. En viktig del av processen är att ta fram en prototyp för att få bästa möjliga bild av mobilapplikationen innan den utvecklas. Med andra ord hjälper vi dig att utveckla idén och att skapa en funktionell prototyp i enkel grafisk form.

Backend-utveckling för mobilapplikation

Förutom att ta hand om frontend, det vill säga koncept, utseende och funktion, tar våra apputvecklare självklart även hand om backend biten. Moderna appar kräver utbyte, hantering och lagring av information som era användare uppger. För att förse en mobilapplikation med en sådan möjlighet, krävs en backend-lösning. Denna lösning kommunicerar med appen via API:er (Application Program Interface) och lagrar all information i databaser och säkrar filarkiv på en eller flera servrar.

Vad är backend?

När vi säger backend menar vi det som sker under motorhuven, som analyser, statistik och lagring av uppgifter om användare eller kunder. Oftast används backend även som en administrationspanel för applikationer och tjänster. Vi är glada över att kunna erbjuda backend-utveckling och server-lösningar som uppfyller de högsta tänkbara kraven i världen.

Integrera BankID, Swish och Google Maps

Vill ni använda er av funktioner som som t.ex. BankID, Swish eller Google Maps i er app? Våra apputvecklare kan hjälpa er att integrera de allra flesta tredjepartstjänster. Att använda sig av kända betallösningar och säkerhetstjänster gör användandet smidigare och för med sig en känsla av trygghet för era kunder.

Tredjeparts integreringar kan vara:

 • Verifiering och signering med BankID
 • Betallösningar som Swish och Klarna.
 • Google Maps, Google Drive och andra Google API-tjänster
 • Push notifikationer
 • Avläsning av QR-kod
 • SMS-avisering
 • Statistik

Vi håller din app uppdaterad och fräsch

När appen väl är klar finns våra apputvecklare där vid behov för att stödja nästa fas: drift och underhåll. Det är en viktig fas eftersom Google och Apple löpande släpper uppdateringar av sina operativsystem, vilket kan påverka appens funktioner. Även marknaden kan ändra sig, nya funktioner kan behöva implementeras och kanske är ni sugna på en ny design efterhand. Det är därför en god idé att ha en långsiktig partner för underhåll och vidareutveckling, något som vi på Develit alltid erbjuder.

Varför välja Develit?

Vi på Develit erbjuder apputveckling i form av en komplett tjänst där konceptutveckling, UX, design, prototyp och underhåll genomförs. Vårt fokus ligger på er samt den målgrupp ni önskar att nå ut till, och använder moderna, pålitliga verktyg som Flutter, React Native och Ionic. Vi finslipar er ide och formar den till bästa möjliga slutprodukt, alltid med möjlighet för uppföljning av drift och underhåll.

Intresserad eller har funderingar?

Skicka offertförfrågan redan idag eller ring till oss på 08-12860819.

Offertförfrågan

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss