img-37

Expertis

System­utveckling

Genom systemutveckling kan vi effektivisera ditt företags processer, förbättra produktiviteten och skapa skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov, vilket ger dig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga digitala värld. 

Vi hjälper er med system- och webbutveckling

Med vår erfarenhet och kompetens inom system- och webbutveckling kan vi hjälpa er att utveckla kraftfulla och användarvänliga system och webbplatser. Vi arbetar nära er för att förstå era mål och krav, och sedan skapa en skräddarsydd plan som passar era specifika behov och budget. 

Oavsett om ni behöver utveckla ett företagsinternt system, en e-handelsplattform eller en webbapplikation, kan ni lita på oss för att leverera en smidig och framgångsrik utvecklingsprocess. Vi tar hand om allt från analys och design till implementation och testning, och ser till att ni är involverade i varje steg av processen.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

Web development and programming coding concept, SEO optimization,  modern web design on laptop screen Vector.

Vad är systemutveckling?

Systemutveckling är en process där vi planerar, utvecklar och implementerar programvara eller system för att lösa specifika problem eller uppfylla särskilda behov inom er organisation. Det innefattar att analysera kraven, designa lösningar, programmera, testa och implementera systemet. Det kan handla om allt från små applikationer till stora, komplexa system som används inom flera branscher och sektorer. Mål med systemutveckling är att skapa effektiva och pålitliga lösningar som förbättrar verksamheten, automatiserar processer och underlättar informationshantering.

Fullservice inom systemutveckling

Develit erbjuder en omfattande service inom systemutveckling. Från initiala koncept och design till utveckling, implementering och support, vi hanterar hela processen för att skapa robusta, säkra och effektiva lösningar – nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar. Denna insikt använder vi för att skapa lösningar som driver resultat, och för att kunna erbjuda tekniska lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

African american it engineer writing code on laptop and computer

Välbevarad och Trygg Webb-Hosting

Förbättra din online-närvaro med Develits webb-hosting. Välj oss för en pålitlig allians som inte bara erbjuder hosting utan även skyddar dina digitala tillgångar. Vår dedikation till din framgång är stark. Develit leder övervakningen av din webbmiljö, säkerställer prestanda och skyddar din online-identitet mot hot. Reguljära säkerhetskopior och vaksamhet är grundstenarna i vår tjänst.

Läs mer

img-42

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.