img-37

Expertis

System­utveckling

Genom systemutveckling kan vi effektivisera ditt företags processer, förbättra produktiviteten och skapa skräddarsydda lösningar som möter dina specifika behov, vilket ger dig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga digitala värld. 

Vi hjälper er med system- och webbutveckling

Med vår erfarenhet och kompetens inom system- och webbutveckling kan vi hjälpa er att utveckla kraftfulla och användarvänliga system och webbplatser. Vi arbetar nära er för att förstå era mål och krav, och sedan skapa en skräddarsydd plan som passar era specifika behov och budget. 

Oavsett om ni behöver utveckla ett företagsinternt system, en e-handelsplattform eller en webbapplikation, kan ni lita på oss för att leverera en smidig och framgångsrik utvecklingsprocess. Vi tar hand om allt från analys och design till implementation och testning, och ser till att ni är involverade i varje steg av processen.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

E-handelslösningar

Vi skapar kraftfulla e-handelsplattformar och onlinebutiker, som optimerar din onlineförsäljning och kundhantering genom funktioner som produktkataloger, kundhantering och betalningsintegration, för att säkerställa en sömlös och framgångsrik online närvaro. Vi bygger e-handelslösningar som är skräddarsydda för din verksamhet, säkerställande att varje aspekt, från produktvisning till betalning och kundservice, är optimerad för dina specifika behov och mål.

Utveckling med Internet of Things

På Develit utvecklar vi programvara och applikationer som samlar in och analyserar data från IoT-enheter, genom att använda vår tekniska expertis för att utveckla lösningar som förbättrar din verksamhet och ger dig de insikter du behöver för att fatta smarta, datadrivna beslut. Vi skapar IoT-lösningar som är anpassade för din verksamhet, säkerställande att du kan dra full nytta av de möjligheter som IoT-teknologi erbjuder.

Företagsresurssystem (ERP)

Vi implementerar och hanterar företagsresurssystem (ERP) som SAP, Oracle och Microsoft Dynamics 365, för att integrera och hantera dina företags olika funktioner. Genom att centralisera och automatisera processer inom ekonomi, lagerhantering och HR, hjälper vi dig att frigöra resurser och optimera din verksamhet. Vi ser till att ditt ERP-system är konfigurerat och anpassat för dina specifika behov, säkerställande att du får maximalt värde och effektivitet från din investering.

Web development and programming coding concept, SEO optimization,  modern web design on laptop screen Vector.

Vad är systemutveckling?

Systemutveckling är en process där vi planerar, utvecklar och implementerar programvara eller system för att lösa specifika problem eller uppfylla särskilda behov inom er organisation. Det innefattar att analysera kraven, designa lösningar, programmera, testa och implementera systemet. Det kan handla om allt från små applikationer till stora, komplexa system som används inom flera branscher och sektorer. Mål med systemutveckling är att skapa effektiva och pålitliga lösningar som förbättrar verksamheten, automatiserar processer och underlättar informationshantering.

Fullservice inom systemutveckling

Develit erbjuder en omfattande service inom systemutveckling. Från initiala koncept och design till utveckling, implementering och support, vi hanterar hela processen för att skapa robusta, säkra och effektiva lösningar – nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar. Denna insikt använder vi för att skapa lösningar som driver resultat, och för att kunna erbjuda tekniska lösningar som inte bara uppfyller, utan överträffar era förväntningar.

African american it engineer writing code on laptop and computer

Välbevarad och Trygg Webb-Hosting

Förbättra din online-närvaro med Develits webb-hosting. Välj oss för en pålitlig allians som inte bara erbjuder hosting utan även skyddar dina digitala tillgångar. Vår dedikation till din framgång är stark. Develit leder övervakningen av din webbmiljö, säkerställer prestanda och skyddar din online-identitet mot hot. Reguljära säkerhetskopior och vaksamhet är grundstenarna i vår tjänst.

Läs mer

img-42

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.