img-33 (1)

Expertis

Mjukvaruutveckling

Mjukvaruutveckling är en avgörande del av dagens digitala era. Genom att utveckla skräddarsydda programvarulösningar kan vi effektivisera ditt företags processer, förbättra produktiviteten och ge dig en konkurrensfördel i den snabbt föränderliga digitala världen.

Programvaruutveckling för din verksamhet

Vi hjälper dig att skapa kraftfulla och användarvänliga programvarulösningar som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver utveckla ett företagsinternt system, en e-handelsplattform eller en webbapplikation, kan du lita på oss för en smidig och framgångsrik utvecklingsprocess. Vi tar hand om allt från analys och design till implementation och testning och ser till att du är involverad i varje steg av processen.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

Migrering och uppgradering av mjukvara

Vi på Develit hjälper dig att säkerställa att din mjukvara är framtidssäker genom att erbjuda experttjänster inom migrering och uppgradering av mjukvara. Vi hanterar hela processen, från att flytta din befintliga mjukvara till nya plattformar eller versioner, till att utföra uppgraderingar för att förbättra prestanda och funktionalitet. Vi ser till att övergången är smidig och sömlös, och vi hanterar allt från datamigrering till konvertering av dataformat.

Blockchain-lösningar

Vi på Develit utvecklar applikationer och lösningar som använder blockchain-teknik för att säkra och spåra transaktioner på ett transparent och tillförlitligt sätt. Våra blockchain-lösningar är designade för att möta dina specifika behov, och vi arbetar med dig för att förstå dina utmaningar och skapa en lösning som ökar säkerheten och spårbarheten av dina transaktioner.

A beautiful European young business woman in a coffee shop sits with a mobile phone and makes notes in a notebook. Wearing an elegant casual suit and sitting with a laptop in a public cafe

 Affärsdriven programvaruutveckling

Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar. Därför fokuserar vi på att utveckla affärsdriven programvaruutveckling som är skapade för att hjälpa dig att nå dina specifika mål. Vi arbetar nära dig för att identifiera de bästa tekniska lösningarna och skapa en programvara som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Ett team av expertutvecklare

Vårt team består av erfarna och skickliga mjukvaruutvecklare som är passionerade inom sitt område. Med vår expertis och kreativitet kan vi leverera högkvalitativ mjukvaruutveckling som möter dina behov och ger dig konkurrensfördelar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom programvaruutveckling för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna för din verksamhet.

Diverse Team of Professional Businesspeople have Meeting in the Modern Office Conference Room. Ambitious, Creative Start-up Entrepreneurs Discuss Analysis Data, App Design, Product Concept.

Framgång i Molnet med Develit

Vårt moln är mer än bara en plats för lagring – det är en kraftfull plattform som möjliggör smidig skalbarhet och pålitlig prestanda. Med vår molntjänst kan ni snabbt anpassa er IT-infrastruktur efter behov, oavsett om det handlar om att expandera, kontrahera eller anpassa till föränderliga marknadsvillkor. 

Läs mer

molntjänster aws

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.