img-33 (1)

Expertis

Mjukvaruutveckling

Mjukvaruutveckling är en avgörande del av dagens digitala era. Genom att utveckla skräddarsydda programvarulösningar kan vi effektivisera ditt företags processer, förbättra produktiviteten och ge dig en konkurrensfördel i den snabbt föränderliga digitala världen.

Programvaruutveckling för din verksamhet

Vi hjälper dig att skapa kraftfulla och användarvänliga programvarulösningar som är anpassade efter dina specifika behov. Oavsett om du behöver utveckla ett företagsinternt system, en e-handelsplattform eller en webbapplikation, kan du lita på oss för en smidig och framgångsrik utvecklingsprocess. Vi tar hand om allt från analys och design till implementation och testning och ser till att du är involverad i varje steg av processen.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

A beautiful European young business woman in a coffee shop sits with a mobile phone and makes notes in a notebook. Wearing an elegant casual suit and sitting with a laptop in a public cafe

 Affärsdriven programvaruutveckling

Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar. Därför fokuserar vi på att utveckla affärsdriven programvaruutveckling som är skapade för att hjälpa dig att nå dina specifika mål. Vi arbetar nära dig för att identifiera de bästa tekniska lösningarna och skapa en programvara som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Ett team av expertutvecklare

Vårt team består av erfarna och skickliga mjukvaruutvecklare som är passionerade inom sitt område. Med vår expertis och kreativitet kan vi leverera högkvalitativ mjukvaruutveckling som möter dina behov och ger dig konkurrensfördelar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom programvaruutveckling för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna för din verksamhet.

Diverse Team of Professional Businesspeople have Meeting in the Modern Office Conference Room. Ambitious, Creative Start-up Entrepreneurs Discuss Analysis Data, App Design, Product Concept.

Framgång i Molnet med Develit

Vårt moln är mer än bara en plats för lagring – det är en kraftfull plattform som möjliggör smidig skalbarhet och pålitlig prestanda. Med vår molntjänst kan ni snabbt anpassa er IT-infrastruktur efter behov, oavsett om det handlar om att expandera, kontrahera eller anpassa till föränderliga marknadsvillkor. 

Läs mer

Cloud Computing Backup Cyber Security Fingerprint Identity Encryption Technology

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.