soft-dev-fs__1
  1. Utveckling
  2. /
  3. Mjukvaruutveckling

Mjukvaruutveckling

Develit är experter på att utveckla både online och offline mjukvarulösningar, skräddarsydda för att möta ditt företags behov och stärka din position i den digitala världen.

Programvaruutveckling för din verksamhet

Hos Develit är vi engagerade i att skapa mångsidiga mjukvarulösningar som möter era specifika behov, oavsett om det gäller applikationer för Windows eller Mac med offline funktionalitet eller avancerade beräkningstjänster för analys och rapportering av Big Data. Vårt mål är att effektivisera era företagsprocesser, höja produktiviteten och säkerställa att ni står starka i den dynamiska digitala miljön med skräddarsydda programvarulösningar som ger er en markant konkurrensfördel

Windows/Mac-applikationer

Är du i behov av en Windows eller Mac-applikation som fungerar i offline-miljöer och även kan synkronisera sin data med molntjänster när anslutning tillåter? Vi har stor erfarenhet av att utveckla sådana applikationer. Vi har kunder som arbetar under omständigheter där det inte finns internetanslutning och som framgångsrikt använder våra lösningar för ett bekymmersfritt arbete.

Microservices för datahantering

Om du står inför utmaningen att hantera och processa stora volymer av inkommande realtidsdata, till exempel från IoT-enheter via olika kommunikationsprotokoll som MQTT, och sedan behöver lagra informationen i lämpliga databaser för ytterligare analys och bearbetning, är vi här för att hjälpa till. Våra system är specifikt utformade och används nu av våra kunder att effektivt hantera och bearbeta data från över 4 miljoner IoT-sensorer runt om i världen.

Applikationer för Big Data-analys

Om du hanterar stora datamängder som behöver analyseras, vare sig det gäller SQL, NoSQL-databaser eller annan form av digitalt media, och behöver skapa analyser och rapporter, besitter vi omfattande expertis inom resurseffektiv programmering enligt Big O-noteringen med hjälp av snabba programmeringsspråk som C++ eller Go.

AI och Maskininlärning

Om du överväger att optimera din data för användning inom AI och maskininlärning har vi en hel avdelning dedikerad till detta ändamål. Vår avdelning inkluderar experter inom dataarkitektur, dataanalytiker, datavetare, programmerare och alla andra nödvändiga resurser för att hjälpa dig att nå dina mål. Om du vill göra dina programvaror AI-klara redan från start erbjuder vi konsultationstjänster för detta.

soft-dev-img-1

Affärsdriven programvaruutveckling

Vi förstår att varje företag har unika behov och utmaningar. Därför fokuserar vi på att utveckla affärsdriven programvaruutveckling som är skapade för att hjälpa dig att nå dina specifika mål. Vi arbetar nära dig för att identifiera de bästa tekniska lösningarna och skapa en programvara som inte bara uppfyller, utan överträffar dina förväntningar.

Ett team av expertutvecklare

Vårt team består av erfarna och skickliga mjukvaruutvecklare som är passionerade inom sitt område. Med vår expertis och kreativitet kan vi leverera högkvalitativ mjukvaruutveckling som möter dina behov och ger dig konkurrensfördelar. Vi håller oss uppdaterade med de senaste teknikerna och trenderna inom programvaruutveckling för att kunna erbjuda dig de bästa lösningarna för din verksamhet.

soft-dev-img-2

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

why-choose-us-img-1

Mer om våra processer

Här kan du läsa mer om vår systemutveckling och de processer som har etablerats och finslipats tillsammans med våra kunder under årtionden av erfarenhet.

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.