Referenser

WeAudit

WeAudit

WeAudit är en revisionsbyrå vilket Develit hjälpte med ett nöje!

WeAudits jobb är att se till att underlätta företagande så mycket de kan: Med hjälp av modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer får deras kunder prisvärda tjänster och förutsägbara kostnader på ett sätt som gör det enklare för dem.

Vi har gjort följande: Webbaserat kundportal

COT

COT

COT Sverige AB startade 2020 med affärsidén att hyra ut verktyg och sälja material inom byggbranschen med högsta möjliga kvalité med service till förmånliga priser. För att hålla måttet, behövde företaget ett bra stöd av IT-system bl.a administrera sitt lager, sina kunder, sina beställningar, sin ekonomi och sin logistik. Nu är företaget framgångsrikt med många trogna kunder och robusta IT-lösningar levererade av Develit.

Vi har gjort följande: Webbaserat affärssystem, mobilapplikationer, hemsida, webbutik, support och IT-drift.

Cardia

Cardia

Cardia tillhandahåller tjänster som sparar flera tusenlappar för både säljaren och köparen, samtidigt som köparen får Cardias trygghetspaket som skyddar bilen efter köpet. Nu kan du sälja din bil till en pric’vatperson med samma villkor som en bilhandlare erbjuder i samarbete med transportstyrelsen, bilprovningar, garanti- och försäkringsbolag, banker och andra finansiella institut.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Android och iOS), samt hemsida.

Belstroj

Belstroj

Belstroj AB är ett stort bolag i byggnadsbranschen inom Storstockholmsområdet. Bolaget planerar att fortsätta expandera och ser att marknadsförutsättningarna finns. Belstroj AB har idag över 400 anställda och omsatte 2017 över 400 miljoner kronor. Företagets verksamhet sträcker sig över hela Sverige, Norge, Estland, Litauen, Vitryssland och Ukraina.

Vi har gjort följande: Webbaserat affärssystem, webbapplikation, hemsida, support och IT-drift.

VA-Online

VA-Online

VA-Online är en molntjänst för dokumentation, lagring och leveranser av inspektions projekt inom VA (vatten och avlopp). Uppgifterna förs in i en databas och kan skickas till slutkunden (kommuner och privata fastighetsägare) med hjälp av en molnbaserad interaktiv presentation. Produkten ägs av företaget Sweves AB och är ute på marknaden sedan 2012. Nu har de bland sina kunder som NCC, Svensk Röranalys, BCT, Puls, ISAB med flera.

Vi har gjort följande: Webbsystem, offline windows program (C#), hemsida, support, och IT-drift.

Sejf

Sejf

Sejf är en lösning för att säkerställa en trygg affär mellan privatperson och hantverkare. I en bransch med stor förvirring om vad som är rätt, vad man ska tänka på som privatperson vid tjänsteköp och vilka som är pålitliga, är det svårt att göra det tryggt på egen hand. Det finns lika stor problematik för hantverkare att göra trygga affärer med privatpersoner som det är för privatpersoner att anlita trygga hantverkare. Sejf agerar mellanhand för att göra tjänsteköpen tryggare och säkrare för alla.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android oh iOS) samt hemsida.

Payson

Payson

Payson är ett av Sveriges ledande företag för betalningar på nätet. Deras system erbjuder trygg e-handel med lösningar för alla behov, från betalknappar till kompletta e-butiksintegrationer med kortbetalning. Payson stödjer samtliga betalsätt såsom faktura, internetbank, kortbetalning, SMS-betalning och delbetalning.

Vi har gjort följande: 6rs år utveckling av interna och externa system.

TicketBoss

TicketBoss

TicketBoss är ett unikt biljettförsäljningssystem utvecklat efter den senaste standarden inom teknik- och internettjänster. Målet är att ge kunderna ett kraftfullt men samtidigt enkelt verktyg för att sälja biljetter på nätet. TicketBoss är gratis så länge du inte tar betalt från dina kunder.

Vi har gjort följande: Webbsystem, mobilapplikation (Ionic: Android och iOS), hemsida, support och IT-drift.

Läsa Lätt

Läsa Lätt

Läsa Lätt är en metod för att hjälpa barn att knäcka läskoden och undvika problem redan i början av läsundervisningen. Metoden har testats i förskolor med mycket goda resultat.

Vi har tagit fram design, boken, hemsidan, appar och även produktion och distribution av böcker och annat material.

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss