Kundcase

Fjärrstyrd inspektion av industriella anläggnignar 

Vår egenutvecklad produkt som säljer SaaS och hårdvara till företag som behöver fjärrstyrd videoinspektion med expertis på distans. Programvaran erbjuder även fullföljning av scenarios och tillkoppling av IoT data.

Uppdraget

Företaget stod inför utmaningen att erbjuda en effektiv och innovativ lösning för fjärrstyrd videoinspektion av industriella anläggningar. Målet var att möjliggöra avancerade inspektioner och experthjälp på distans genom en kombination av programvara som tjänst (SaaS) och specialiserad hårdvara. För att uppnå detta mål tog företaget hjälp av Develit som samarbetspartner för att leverera den nödvändiga programvaran, hårdvaran samt leasingtjänster.

Uppdraget var tvåfaldigt: För det första att utveckla och implementera en komplex programvarulösning som skulle göra det möjligt för fjärrstyrd videoinspektion och för expertkommunikation på avstånd. För det andra att tillhandahålla den krävda hårdvaran för att säkerställa en smidig och pålitlig inspektionsupplevelse.

Group 18

Develits lösning

För att möta uppdraget utvecklade Develit en sofistikerad programvarulösning som omfattade flera viktiga aspekter. Programvaran möjliggjorde fjärrstyrd videoinspektion av industriella anläggningar genom att använda avancerad teknik för realtidsvideoöverföring. Dessutom inkluderade programvaran möjligheten att ansluta till och dra nytta av data från Internet of Things (IoT)-enheter, vilket möjliggjorde en mer omfattande och datadriven inspektionsprocess.

För att göra lösningen tillgänglig för kunderna implementerade Develit en leasingmodell för både programvara och specialiserad hårdvara. Kunden kunde enkelt ta ut video-rapporter från inspektioner och kommunicera med andra användare via en kraftfull chat-funktion. För att underlätta kommunikation på flera språk erbjöd programvaran även en översättningsfunktion. En av lösningens mest innovativa funktioner var möjligheten att skapa inspektions-scenarion genom en enkel drag-and-drop-gränssnitt.

Information

Kund

Vision by Develit

Lanserad

2023

Använda språk

Java, PHP, JS, Laravel
MySQL

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem