Kundcase

Webbaserat digital signering med BankID

Det nya sättet att snabbt, smidigt och kostnadseffektivt signera dokument digitalt med hjälp av ifyllbara avtallmallar och kopplingar med gene Google Drive eller Sharepoint.

Uppdraget

Företaget hade som mål att introducera en ny och effektiv metod för digital dokumentsignering. De önskade erbjuda en smidig och säker lösning som utnyttjade BankID som autentiseringsmetod. För att uppfylla detta mål samarbetade de med Develit för att utveckla en webbaserad plattform som kunde möjliggöra snabb och kostnadseffektiv digital signering av dokument.

Uppdraget omfattade skapandet av en användarvänlig plattform som kunde underlätta både signaturprocessen och hanteringen av avtalsmallar. Dessutom var det viktigt att integrera plattformen med populära filhanteringsverktyg som Google Drive och Sharepoint för en sömlös dokumenthantering.

Group 18 (1)

Develits lösning

Develit tog sig an uppdraget genom att utveckla en kraftfull webbaserad plattform för digital dokumentsignering. Plattformen möjliggjorde enkel och säker digital signering genom att använda BankID för autentisering. Användarna kunde ladda upp dokument, fylla i ifyllbara avtalsmallar och sedan genomföra digital signering med hjälp av BankID.

En viktig aspekt av lösningen var integrationen med filhanteringsverktyg som Google Drive och Sharepoint. Detta gav användarna möjligheten att smidigt organisera och spara de signerade dokumenten på sina föredragna plattformar.

Genom Develits arbete skapades en innovativ lösning för digital dokumentsignering som mötte företagets mål. Den kombinerade BankID-autentisering med en användarvänlig plattform och möjlighet att integrera med andra filhanteringsverktyg. Lösningen resulterade i en smidig och säker signaturprocess som tillgodosåg både individuella och företagsbehov.

 

Information

Kund

EAB AB

Lanserad

2021

Använda språk

PHP, JS, Vue.JS, Laravel
MySQL, BankID

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem