Kundcase

Smart betalningslösning

Microdeb hjälper restauranger, butiker, nöjesparker, kommuner och landsting att effektivisera med kassa- och betalningslösningar.

Uppdraget

Microdeb, ett företag specialiserat på kassa- och betalningslösningar för restauranger, butiker, nöjesparker, kommuner och landsting, valde att effektivisera sina tjänster genom att integrera Swish som betalningsalternativ. För att uppnå detta samarbetade de med Develit för att utveckla en skräddarsydd programvara som skulle möjliggöra smidig integration av Swish-betalningar och samtidigt erbjuda en stabil och komplett serverdrift och teknisk support.

Uppdraget innebar att skapa en smart betalningslösning som kunde integrera Swish-betalningar med Microdebs befintliga kassa- och betalningslösningar. Dessutom skulle Develit ta ansvar för att säkerställa att all serverdrift fungerade utan problem, att hårdvaran var optimerad och att teknisk support var tillgänglig för kunderna.

Group 4 (1)

Develits lösning

Develit utvecklade en anpassad programvara som smidigt integrerade Swish som betalningsalternativ i Microdebs lösningar. Denna integration möjliggjorde för restauranger, butiker, nöjesparker, kommuner och landsting att erbjuda sina kunder möjligheten att betala med Swish, vilket är en populär och bekväm betalningsmetod.

Förutom att utveckla programvaran för betalningsintegrationen tog Develit också hand om alla tekniska aspekter kring serverdrift och hårdvara. Detta inkluderade att se till att serverkapaciteten var tillräcklig för att hantera betalningsflödet, att säkerheten var hög och att systemet var stabilt och tillgängligt. Dessutom erbjöd Develit teknisk support för att säkerställa att kunderna kunde få hjälp vid eventuella tekniska frågor eller problem.

Resultatet var en smart och smidig betalningslösning som hjälpte Microdeb att effektivisera sina tjänster och erbjuda sina kunder en modern och bekväm betalningsupplevelse. Genom att ta ansvar för serverdrift, hårdvara och teknisk support frigjorde Develit Microdebs resurser och gjorde det möjligt för dem att fokusera på att leverera högkvalitativa kassa- och betalningslösningar.

Genom sitt samarbete med Develit har Microdeb framgångsrikt moderniserat sina tjänster genom att integrera Swish-betalningar och samtidigt dra nytta av en komplett teknisk infrastruktur och support. Denna lösning har inte bara förbättrat kundupplevelsen utan också ökat effektiviteten och pålitligheten i Microdebs betalningslösningar.

 

Information

Kund

Microdeb

Lanserad

2022

Använda språk

PHP, JS, Laravel, Flutter
MySQL, MSSQL

 

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem