img-26

Expertis

 IT-drift och Hosting

Med IT-drift via Develit kan ni tryggt överlåta ansvaret för er IT-infrastruktur till oss, vilket ger er en stabil, säker och kostnadseffektiv driftslösning som låter er fokusera på kärnverksamheten

Pålitlig webb-hosting med Develit

Genom att välja Develit för er webb-hosting får ni en pålitlig partner som övervakar er webbmiljö, utför regelbundna säkerhetskopieringar och skyddar er mot eventuella hot. Vi erbjuder även skalbara lösningar för att hantera trafikspikar och säkerställa att er webbplats alltid är tillgänglig för era besökare.

Låt oss ta hand om er webb-hosting så att ni kan fokusera på att driva er verksamhet framåt. Med Develits pålitliga hosting kan ni vara trygga i att er webbplats är i goda händer och att ni har en kostnadseffektiv lösning som förbättrar er online-närvaro.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Nätverkshantering och serverdrift

Nätverkshantering och serverdrift är kritiska komponenter för att hålla en organisations IT-infrastruktur igång smidigt och säkert. Vårt team av experter är dedikerade till att övervaka och underhålla nätverk och servrar, säkerställa dataintegritet och tillgänglighet dygnet runt. Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och erbjuder proaktiva lösningar för att förebygga problem och minimera oväntade driftstopp.

Serverbackup

Serverbackup är inte bara en tjänst, utan en försäkring för ditt företags data. Vi erbjuder robusta och pålitliga backuptjänster som inte bara skyddar din data utan också säkerställer att din verksamhet kan fortsätta även efter en oförutsedd händelse. Våra tjänster inkluderar regelbundna backups, felsökning, och säkerhetsåtgärder som är designade för att skydda din data och underlätta en smidig återställning när det behövs.

Computer technician fixing a network server at the office

Hantering av nätverk och servrar

Att ha en effektiv och säker nätverks- och serverhantering är avgörande för att er verksamhet ska kunna fungera smidigt. Hos Develit erbjuder vi expertis inom nätverkshantering och serverdrift för att se till att era data och applikationer alltid är tillgängliga och säkra. Vi övervakar, underhåller och uppdaterar era nätverk och servrar för att minimera driftstopp och skydda er mot cyberhot.

Skalbara lösningar för framtidens krav

Vi förstår vikten av att förbereda för framtiden. Våra IT-lösningar är därför skalbara och anpassningsbara för att möta er verksamhets växande behov och förändringar i tekniklandskapet. Oavsett om er verksamhet expanderar, eller om nya tekniker och trender dyker upp, kan vi skala upp och anpassa våra tjänster för att säkerställa att ni alltid är ett steg före. Med Develit kan ni vara trygga i att vi kan stödja er verksamhets utveckling och hjälpa er att navigera i den digitala framtiden.

Creative abstract block chain technology sketch with handshake on modern laptop background, future technology and blockchain concept. Double exposure

Förverkliga affärsmål med Mjukvaruutveckling

Vårt team av tekniska experter och utvecklare är välutrustade med den kunskap och erfarenhet som krävs för att skapa mjukvarulösningar av högsta kvalitet. Vi arbetar direkt med dig för att förstå dina önskemål och behov, och sedan tar vi fram en skräddarsydd lösning som passar perfekt för din verksamhet.

Läs mer

Businessmen Making Strategy At Wooden Desk

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.