cybersecurity-fs-img
  1. IT-säkerhet
  2. /
  3. Cybersäkerhet

Cybersäkerhet

I en digitaliserad värld där teknik och internet spelar en central roll i nästan alla aspekter av våra liv, har cybersäkerhet aldrig varit viktigare. Det handlar inte bara om att skydda företagets data, utan också om att upprätthålla förtroendet hos kunder och partners.

Bättre IT säkerhet för företag

I en värld där teknik är avgörande för varje företags framgång, har IT-säkerhet blivit en grundläggande nödvändighet. Med vår gedigna erfarenhet erbjuder vi avancerade säkerhetslösningar som effektiviserar era arbetsflöden och sparar tid och pengar.

cybersecurity-img-3

Kryptering av data

Vi erbjuder expertis inom kryptering av data för att skydda din värdefulla information mot olika typer av cyberhot. Vår kunskap omfattar skräddarsydda krypteringsstrategier som använder sig av de senaste teknikerna och protokollen för datasäkerhet. Genom att implementera dessa metoder säkerställer vi att er företagsdata är skyddad, både under överföring och lagring, vilket bidrar till en ökad säkerhetsnivå för både er och era kunder.

Drift- och övervakning

Vår drift- och övervakningstjänst omfattar omfattande lösningar för serverövervakning, logghantering och systemövervakning, allt för att säkerställa att din IT-infrastruktur fungerar optimalt. Vi fokuserar på proaktiv övervakning och snabb respons för att identifiera och åtgärda eventuella problem innan de påverkar din verksamhet, vilket säkerställer kontinuerlig drift och minimerar risken för driftstopp.

Data- och identitetsskydd

Vi erbjuder omfattande data- och identitetsskyddslösningar som inkluderar datakryptering, behörighetshantering och multifaktorautentisering (MFA) för att säkerställa att din information och användaridentiteter är skyddade mot obehörig åtkomst. Genom att implementera dessa lösningar, stärker vi säkerheten kring din data och säkerställer att endast behöriga individer har tillgång till kritisk information.

Sårbarhetsbedömning och penetrationstest

Genom våra tjänster inom sårbarhetsbedömning och penetrationstest, identifierar vi och hjälper dig att förstå potentiella sårbarheter i ditt nätverk, applikationer och system. Vi utför omfattande tester för att upptäcka och åtgärda svagheter innan de kan utnyttjas av cyberangripare, vilket säkerställer att din verksamhet är skyddad mot potentiella hot och att din IT-miljö är så säker som möjligt.

cybersecurity-img-1

Kryptering av data och säkerhetslösningar

Skydd av företagsdata är inte bara en prioritet, det är en nödvändighet. Vi på Develit förstår detta och specialiserar sig på att erbjuda avancerade krypteringslösningar som säkerställer att ditt företags data är skyddad från alla potentiella hot.

Oavsett om det gäller webbsystem, mobilapplikationer eller affärsplattformar, kan du lita på oss för att hålla din information säker. Dessutom, med vår expertis inom IT-drift, kan du vara säker på att ditt företag alltid är online och fungerar som det ska.

Cybersäkerhet för företag i Sverige

Sverige, känt för sin tekniska innovation och digitala framsteg, står inför särskilda utmaningar när det gäller cybersäkerhet. Med en ökande mängd cyberattacker riktade mot svenska företag, behöver företag en partner som förstår den lokala marknaden och kan erbjuda skräddarsydda lösningar.

Med en djup förståelse för den svenska marknaden och en stark teknisk kompetens, är vi väl positionerade för att hjälpa svenska företag att navigera i cybersäkerhetslandskapet, allt medan de erbjuder konkurrenskraftiga priser och en tystnadsplikt som garanterar att all kommunikation förblir konfidentiell.

cybersecurity-img-2

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

It-operation-img-3

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.