molntjänster aws

AWS Lösningar

Lyft ditt företag till molnet

 

Navigera i molnet med självförtroende

IoT_2
rds
moln arbetsplats
DevOps stockholm
migration_2
utrymme i moln

DevOps-lösningar

DevOps stockholm

Excellens inom agil utveckling

Utforska möjligheterna med agil utveckling med våra DevOps-lösningar. Integrera smidiga automationer och samarbetsverktyg - för att skapa en miljö som främjar innovation. Implementera kontinuerliga integrationer (CI)-pipelines. Detta för att driva utvecklingscykler frammåt samt säkerställa effektiv leverans av högkvalitativ mjukvara.

Läs mer

Amazon EC2

moln arbetsplats

Storskalig Datorbehandling

Effektivisera er verksamhet med Amazon EC2, ett fundament för en flexibel & dynamisk databehandling. Utnyttja den dynamiska skalbarheten hos virtuella servrar, anpassa dina resurser efter behov - när det än passar dig. Optimera prestandan för applikationer genom en rad av EC2-instanser som säkerställ att er IT-infrastruktur anpassas efter de faktiska behoven.

Läs mer

Problemfri migration

migration_2

Expertvägledning för migrationer

Expertvägledning för stora & små migrationsutmaningar. Upplev en övergång till AWS när vi noggrant planerar och utför varje etapp av din migrationsresa - på ett smidigt sätt som passar er. Vi på Develit ansvarar för att säkerställa en smidig och framgångsrik migrationsprocess - ni fokuserar på er kärnverksamhet.

Lagringslösningar S3

utrymme i moln

Skalbar och säker datahantering

Säkra och hantera er kritiska data med AWS-lagringslösningar. Anpassa er lagringsinfrastruktur för att matcha er verksamhet under bra & dåliga marknader. Säkra en effektiv arkivering och återhämtning av data samtidigt som det garanterastillgång och integritet för data med högsta säkerhetsstandard.

Databas Excellence RDS

rds

Säker datahantering

Upplev datahantering av förstklassig kvalitet.
Med våra avancerade databaslösningar på AWS, säkrar vi integriteten hos din data genom pålitliga och säkra databaser.. Dra nytta av vår expertis för att designa, implementera och hantera databaser skräddarsydda för din verksamhets unika behov.

Frågor eller funderingar?

Har du några funderingar? Tveka inte att kontakta oss så ser vi till att besvara alla funderingar.

Namn(Obligatoriskt)

Develit AB

Lindhagensgatan 76, våning 7, 11218 Stockholm, Sweden.

Telefon: 08-128 608 19

Google map

Koordinater: N 59.3332 E 18.0180