Expertis

Molntjänst

Vi på Develit erbjuder en omfattande molntjänst för företag som hjälper er verksamhet att dra nytta av fördelarna med molnteknologi. Genom att tillhandahålla pålitlig och skalbar infrastruktur i molnet kan vi hjälpa dig att effektivisera dina processer, öka flexibiliteten och minska kostnaderna för IT-drift

Anpassad molntjänst för företag

Varje företag har unika behov och krav när det gäller molntjänster. Därför erbjuder vi skräddarsydda molntjänster som är utformade för att passa din verksamhet. Vårt team av experter arbetar nära med dig för att identifiera de bästa lösningarna och utforma en molntjänst som uppfyller dina specifika behov och mål. Vi kan hjälpa dig med allt från molninfrastruktur och molnlagring till molnapplikationer och molnanalys.

Molninfrastruktur

Att investera i molninfrastruktur med oss innebär att du får tillgång till en pålitlig, säker och skalbar miljö som stödjer din verksamhets digitala transformation. Vi erbjuder molnlösningar som inte bara effektiviserar dina arbetsprocesser utan också bidrar till att minska dina IT-driftkostnader avsevärt. Vår expertis inom molnteknologi säkerställer att din verksamhet kan maximera nyttan av molnet, vilket möjliggör ökad produktivitet och innovation genom tillgänglig och flexibel IT-infrastruktur.

Molnlagring

Molnlagring med oss innebär en sömlös, säker och kostnadseffektiv lösning för all din datalagring. Vi erbjuder skalbara lagringslösningar som anpassar sig efter ditt företags unika behov och tillväxt. Genom att använda molnlagring kan ditt företag enkelt justera lagringskapaciteten uppåt eller nedåt beroende på aktuella behov, vilket inte bara ger en oöverträffad flexibilitet utan också betydande kostnadsbesparingar genom att endast betala för den faktiskt använda lagringskapaciteten.

Molnapplikationer & Molnanalys

Vi är din partner för utveckling och implementering av molnapplikationer samt molnanalys. Vårt team av experter assisterar i utvecklingen av molnbaserade applikationer och analyserar data för att ge ditt företag värdefulla insikter som kan användas för vidareutveckling och förbättring. Vi hjälper dig att navigera genom molnteknologins möjligheter, för att skapa lösningar som är skräddarsydda för dina specifika behov och mål.

Molnbaserat affärssystem (ERP system)

Våra molnbaserade affärssystem (ERP) är designade för att optimera ditt företags operationella effektivitet och produktivitet. Genom att centralisera och strömlinjeforma datahanteringen i molnet, ökar vi tillgängligheten och gör det möjligt för ditt team att få tillgång till viktig företagsinformation var de än befinner sig. Våra ERP-system är skalbara och kan enkelt anpassas för att möta ditt företags växande behov, samtidigt som de stödjer en smidig och effektiv affärsdrift.

Businessmen in front of maze

Vad är en molntjänst?

Molntjänst är en typ av IT-tjänst som tillhandahålls över internet. Istället för att driva och hantera programvara eller infrastruktur lokalt på egna servrar kan företag använda molntjänster för att få åtkomst till olika resurser och funktioner via molnet. Det kan inkludera molnlagring, molninfrastruktur, molnapplikationer och molnanalys. Molntjänster erbjuder fördelar som skalbarhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet, samtidigt som de frigör företaget från att behöva hantera den tekniska infrastrukturen själva.

Molnbaserat affärssystem

Ett molnbaserat affärssystem, även känt som en molnbaserad ERP (Enterprise Resource Planning), tillhandahåller tjänster via molnet. Istället för att driva och hantera affärssystemet lokalt på företagets egna servrar och infrastruktur, lagras och hanteras all affärsrelaterad data i molnet. Användarna kan sedan få åtkomst till systemet och dess funktionalitet via webbläsare eller appar

business technology cloud computing service concept and with developer team working concept

Pålitliga IT-säkerhetslösningar för företag

Vi på Develit fortsätter att vara på framkant av säkerhetsteknik och erbjuder framtida säkerhetslösningar som hjälper företag att skydda sin verksamhet och data. Vi är din pålitliga IT-partner och engagerade i att leverera utmärkt service och säkerhet för att stödja din framgång. 

Läs mer

Devops team, lean project management system for quick adjustments, incremental work, iterative process.The Kanban board framework technique is utilized with a developer for agile software development.

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.