Expertis

Molntjänst

Vi på Develit erbjuder en omfattande molntjänst för företag som hjälper er verksamhet att dra nytta av fördelarna med molnteknologi. Genom att tillhandahålla pålitlig och skalbar infrastruktur i molnet kan vi hjälpa dig att effektivisera dina processer, öka flexibiliteten och minska kostnaderna för IT-drift

Anpassad molntjänst för företag

Varje företag har unika behov och krav när det gäller molntjänster. Därför erbjuder vi skräddarsydda molntjänster som är utformade för att passa din verksamhet. Vårt team av experter arbetar nära med dig för att identifiera de bästa lösningarna och utforma en molntjänst som uppfyller dina specifika behov och mål. Vi kan hjälpa dig med allt från molninfrastruktur och molnlagring till molnapplikationer och molnanalys.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

Businessmen in front of maze

Vad är en molntjänst?

Molntjänst är en typ av IT-tjänst som tillhandahålls över internet. Istället för att driva och hantera programvara eller infrastruktur lokalt på egna servrar kan företag använda molntjänster för att få åtkomst till olika resurser och funktioner via molnet. Det kan inkludera molnlagring, molninfrastruktur, molnapplikationer och molnanalys. Molntjänster erbjuder fördelar som skalbarhet, flexibilitet och kostnadseffektivitet, samtidigt som de frigör företaget från att behöva hantera den tekniska infrastrukturen själva.

Molnbaserat affärssystem

Ett molnbaserat affärssystem, även känt som en molnbaserad ERP (Enterprise Resource Planning), tillhandahåller tjänster via molnet. Istället för att driva och hantera affärssystemet lokalt på företagets egna servrar och infrastruktur, lagras och hanteras all affärsrelaterad data i molnet. Användarna kan sedan få åtkomst till systemet och dess funktionalitet via webbläsare eller appar

business technology cloud computing service concept and with developer team working concept

Pålitliga IT-säkerhetslösningar för företag

Vi på Develit fortsätter att vara på framkant av säkerhetsteknik och erbjuder framtida säkerhetslösningar som hjälper företag att skydda sin verksamhet och data. Vi är din pålitliga IT-partner och engagerade i att leverera utmärkt service och säkerhet för att stödja din framgång. 

Läs mer

Devops team, lean project management system for quick adjustments, incremental work, iterative process.The Kanban board framework technique is utilized with a developer for agile software development.

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.