Computer geometric digital connection structure. Business inteligence technology background. Binary code algorithms deep learning. Abstract 3D rendering. Artificial intelligence

Expertis

Integrationer

Din Pålitliga Partner för Sömlös API-integration

 

Betallösningar

På Develit erbjuder vi pålitliga och avancerade betallösningar som möter ditt företags unika behov. Vi förstår vikten av att ha en smidig och säker betalningsprocess för att stärka både kundnöjdhet och företagets framgång. Med vår tekniska expertis och erfarenhet är vi din pålitliga IT-partner som hjälper dig att bygga upp en effektiv betalningsstruktur.

Vi erbjuder en mängd olika betallösningar som kan anpassas efter ditt företags specifika krav och mål. Vårt team av kunniga experter guidar dig genom hela processen, från val av rätt betalningsplattform till integration i dina befintliga system. Vi tar hand om alla tekniska aspekter, så att du kan fokusera på att driva ditt företag framåt.

Med våra betallösningar kan du erbjuda dina kunder en sömlös och användarvänlig betalningsupplevelse. Genom att integrera säkerhetsfunktioner, som kryptering och säkerhetscertifikat, garanterar vi att dina transaktioner är skyddade mot bedrägeri och att känslig data är trygg.

Vi förstår vikten av att kunna erbjuda flexibla betalningsalternativ till dina kunder. Våra betallösningar stöder olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort, smidig fakturering och mobilbetalningar. Vi hjälper dig att anpassa betalningslösningar som passar dina kunder och din verksamhet, vilket ger en smidig och problemfri betalningsprocess.

Några av våra betallösningar

Klarna logotype (black.svg)
Trustly
Swish
PayEx
payson-1
Paypal
D2C Direct to Consumer, eCommerce strategy aimed directly at consumer, Virtual Screen Technology

Skapa en Komplett och Effektiv E-handelsupplevelse

Vi specialiserar oss på att integrera olika webbshopplattformar med andra system, såsom lagersystem, kunddatabaser och betalningsgateways. Med hjälp av våra kunniga experter kan du koppla samman hela din försäljningsprocess för att effektivisera flödet och maximera din verksamhetspotential.

Några av våra integrationer

Effektiv och Säker Utveckling med Digital Signering

Vi specialiserar oss också på att implementera digitala signaturtjänster som BankID, Signicat och eBox. Dessa tjänster erbjuder hög säkerhet och kryptering som gör att dina dokument kan hanteras på ett mer effektivt och smidigt sätt - utan att sätta säkerheten på spel. Vi kan integrera dessa tjänster med dina befintliga system och anpassa dem för att passa dina unika behov. Vi förstår vikten av att utvecklingen sker enligt säkerhetsriktlinjer och kvalitetsstandarder - vi ser till att säkerhetsprinciper som Industry standarder, HTTPS, SSL, SAML, JWT, OAuth och OpenID Connect är integrerade för en optimal säkerhet.

img-33

Några av våra digitala signerings integrationer

Din Vision, Vår Kreativa Apputveckling

Med vår kreativa apputveckling blir varje steg en del av en resa mot att förverkliga din dröm. Vi går bortom de vanliga lösningarna och strävar efter att skapa något som inte bara uppfyller dina förväntningar, utan överträffar dem. Din framgång är vår drivkraft och vi är här för att ge dig den nivå av apputveckling som kommer att sätta din vision i rörelse. Låt oss tillsammans skapa en app som berör, förändrar och inspirerar. Din vision, vår kreativa apputveckling – en vinnande kombination för en imponerande app som sticker ut och står stark i den digitala världen.

Läs mer

Woman using Apple iPhone 11 Pro smartphone

Våra marknadsförings integrationer

Facebook
partner-logos-color-google-search-console
analytics-google
Google-Ads-Logo-PNG
Linkedin
Mailchimp
Mailgun
Mandrill

Övriga integrationer

AppStore
Splunk
Confluence
NewRelic
GooglePlay
Insightly
Jira
Slack
Smart365
Pixie
Af_logo_rgb_270px@2x
Teamcity
Ionic
Carfax
Firebase
Elasticsearch
Bilpriser
Bugsnag
Opus

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

 

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.