Integrationer

Integrationer

Develit har mångårig erfarenhet av API-integration mot leverantörer av diverse digitala tjänster. Vi medför med val av samarbetspartner, upprättar avtal och hjälper att integrera de efterfrågade lösningarna i era tjänster. Nedan finns det urval av samarbetspartners och lösningar som vi har integrerat med våra kunders egenutvecklade system. Även system som är utvecklade av oss.

BankID & digital signering

Statistik, marknadsföring och sociala medier

Deployment, loggning och övervakning

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss