Design

Design

Allting börjar med att göra ett gott intryck, därför är design mycket viktig. Vi på Develit bidrar med design som hjälper er att utveckla idén. Med rätt kompetens och vision, kan ert önskemål komma i uppfyllelse. Nedan, beskriver vi vad vi kan bidra med till era behov.

UI – User Interface Design

Design gör skillnad, Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att synas och sticka ut. User Interface design är grundläggande för webbsystem och appar. Det är en process där vi tar fram form och stil och bestämmer hur produkten kommer se ut.

UX – User Experience Design

Ett system eller en applikation ska inte bara vara fin och stilren, utan även användarvänlig! Lösningen stavas UX – User Experience Design. Våra erfarna medarbetare klurar ut var de olika delarna i appen ska placeras och planerar vilka flöden som är bekvämast för användarna samtidigt som konverteringarna maximeras.

Grafisk design med wow-faktor

Dags för ny grafisk design? Låt oss hjälpa till att skapa logotyper, grafisk profil, ikoner eller typsnitt. Ledstjärnan är att designen ska vara modern, unik och få ert företag att sticka ut. Alla projekt är olika, så därför genomförs behovsanalyser innan vi levererar.

Responsiv design som anpassar sig efter skärmen

Responsiv design betyder att webbplatsen (eller systemet) dynamiskt anpassar sig efter skärmens storlek för att se lika bra ut på olika enheter. Oftast är det en bra kompromiss för att göra systemet användarvänligt både på datorer och mobiltelefoner – utan att behöva göra en skräddarsydd mobilversion.

Prototyping – snabbar på och kvalitetssäkrar

I ett utvecklingsprojekt är det ovärderligt att kunna testa lösningen innan den faktiska utvecklingen tar vid. Vi kan ta fram både statiska och dynamiska (klickbara) prototyper, som steg för steg anpassas tills ni är nöjda. Prototyperna gör både design- och utvecklingsarbetet smidigare och snabbare.

Intresserad eller har funderingar?

Klicka på offertförfrågan redan idag så återkommer vi inom 24 h! Du är också välkommen att ringa!

Offertförfrågan

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss