img-57

Expertis

Cybersäkerhet

I en digitaliserad värld där teknik och internet spelar en central roll i nästan alla
aspekter av våra liv, har cybersäkerhet aldrig varit viktigare. Det handlar inte bara
om att skydda företagets data, utan också om att upprätthålla förtroendet hos
kunder och partners.

Bättre IT säkerhet för företag

I en tid där varje företag är beroende av teknik, är IT-säkerhet inte bara en lyx, utan en nödvändighet. Vi har en bred erfarenhet inom IT-branschen och erbjuder kompletta lösningar som optimerar arbetsflöden, sparar tid och pengar, och mest av allt, skyddar ditt företag mot potentiella hot. Med en stark betoning på användarvänlighet, erbjuder vi lösningar som kombinerar modern design med robust teknik, allt medan de garanterar att ditt företags data är säkert.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

Female freelance developer coding and programming. Coding on two with screens with code language and application.

Kryptering av data och säkerhetslösningar

Skydd av företagsdata är inte bara en prioritet, det är en nödvändighet. Vi på Develit förstår detta och specialiserar sig på att erbjuda avancerade krypteringslösningar som säkerställer att ditt företags data är skyddad från alla potentiella hot.

Oavsett om det gäller webbsystem, mobilapplikationer eller affärsplattformar, kan du lita på oss för att hålla din information säker. Dessutom, med vår expertis inom IT-drift, kan du vara säker på att ditt företag alltid är online och fungerar som det ska.

Cybersäkerhet för företag i Sverige

Sverige, känt för sin tekniska innovation och digitala framsteg, står inför särskilda utmaningar när det gäller cybersäkerhet. Med en ökande mängd cyberattacker riktade mot svenska företag, behöver företag en partner som förstår den lokala marknaden och kan erbjuda skräddarsydda lösningar.

Med en djup förståelse för den svenska marknaden och en stark teknisk kompetens, är vi väl positionerade för att hjälpa svenska företag att navigera i cybersäkerhetslandskapet, allt medan de erbjuder konkurrenskraftiga priser och en tystnadsplikt som garanterar att all kommunikation förblir konfidentiell.

Security system design concept. Low angle view close-up on multi colored programming language code and an open 3D glowing wire mesh padlock model in orange color.

Vår Expertis, Din Digitala Utveckling

När du söker en partner som förstår ditt företags unika behov och samtidigt har den tekniska kompetensen att stödja din tillväxt, är vi det självklara valet. Vår fokuserade inställning på kunden, tillsammans med vår djupa tekniska expertis, sätter oss i en enastående position för att vara din pålitliga IT-partner.

Businessmen Making Strategy At Wooden Desk

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.