img-57

Expertis

Cybersäkerhet

I en digitaliserad värld där teknik och internet spelar en central roll i nästan alla
aspekter av våra liv, har cybersäkerhet aldrig varit viktigare. Det handlar inte bara
om att skydda företagets data, utan också om att upprätthålla förtroendet hos
kunder och partners.

Bättre IT säkerhet för företag

I en tid där varje företag är beroende av teknik, är IT-säkerhet inte bara en lyx, utan en nödvändighet. Vi har en bred erfarenhet inom IT-branschen och erbjuder kompletta lösningar som optimerar arbetsflöden, sparar tid och pengar, och mest av allt, skyddar ditt företag mot potentiella hot. Med en stark betoning på användarvänlighet, erbjuder vi lösningar som kombinerar modern design med robust teknik, allt medan de garanterar att ditt företags data är säkert.

Avancerad kryptering av data

Skydda din värdefulla information med vår avancerade kryptering av data. Vi specialiserar oss på att erbjuda krypteringslösningar som är skräddarsydda för att skydda din företagsdata mot en myriad av cyberhot. Genom att använda de senaste krypteringsteknikerna och -protokollen, ser vi till att din data är säker, både under överföring och när den är lagrad, vilket ger dig och dina kunder en extra nivå av trygghet.

Drift- och övervakning

Vår drift- och övervakningstjänst omfattar omfattande lösningar för serverövervakning, logghantering och systemövervakning, allt för att säkerställa att din IT-infrastruktur fungerar optimalt. Vi fokuserar på proaktiv övervakning och snabb respons för att identifiera och åtgärda eventuella problem innan de påverkar din verksamhet, vilket säkerställer kontinuerlig drift och minimerar risken för driftstopp.

Data- och identitetsskydd

Vi erbjuder omfattande data- och identitetsskyddslösningar som inkluderar datakryptering, behörighetshantering och multifaktorautentisering (MFA) för att säkerställa att din information och användaridentiteter är skyddade mot obehörig åtkomst. Genom att implementera dessa lösningar, stärker vi säkerheten kring din data och säkerställer att endast behöriga individer har tillgång till kritisk information.

Sårbarhetsbedömning och penetrationstest

Genom våra tjänster inom sårbarhetsbedömning och penetrationstest, identifierar vi och hjälper dig att förstå potentiella sårbarheter i ditt nätverk, applikationer och system. Vi utför omfattande tester för att upptäcka och åtgärda svagheter innan de kan utnyttjas av cyberangripare, vilket säkerställer att din verksamhet är skyddad mot potentiella hot och att din IT-miljö är så säker som möjligt.

Female freelance developer coding and programming. Coding on two with screens with code language and application.

Kryptering av data och säkerhetslösningar

Skydd av företagsdata är inte bara en prioritet, det är en nödvändighet. Vi på Develit förstår detta och specialiserar sig på att erbjuda avancerade krypteringslösningar som säkerställer att ditt företags data är skyddad från alla potentiella hot.

Oavsett om det gäller webbsystem, mobilapplikationer eller affärsplattformar, kan du lita på oss för att hålla din information säker. Dessutom, med vår expertis inom IT-drift, kan du vara säker på att ditt företag alltid är online och fungerar som det ska.

Cybersäkerhet för företag i Sverige

Sverige, känt för sin tekniska innovation och digitala framsteg, står inför särskilda utmaningar när det gäller cybersäkerhet. Med en ökande mängd cyberattacker riktade mot svenska företag, behöver företag en partner som förstår den lokala marknaden och kan erbjuda skräddarsydda lösningar.

Med en djup förståelse för den svenska marknaden och en stark teknisk kompetens, är vi väl positionerade för att hjälpa svenska företag att navigera i cybersäkerhetslandskapet, allt medan de erbjuder konkurrenskraftiga priser och en tystnadsplikt som garanterar att all kommunikation förblir konfidentiell.

Security system design concept. Low angle view close-up on multi colored programming language code and an open 3D glowing wire mesh padlock model in orange color.

Vår Expertis, Din Digitala Utveckling

När du söker en partner som förstår ditt företags unika behov och samtidigt har den tekniska kompetensen att stödja din tillväxt, är vi det självklara valet. Vår fokuserade inställning på kunden, tillsammans med vår djupa tekniska expertis, sätter oss i en enastående position för att vara din pålitliga IT-partner.

Businessmen Making Strategy At Wooden Desk

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.