Professionell mjukvaruutveckling

Framtagning av prototyp

Develit erbjuder rätt utvecklingsteam till dina behov för att skapa en väl fungerande prototyp där alla kärnfunktioner är utvecklade. Syftet är för att få en upplevelse och känsla som är så nära slutprodukten som möjligt. Det är det mest kostnadseffektiva sättet att testa din idé och presentera den för investerare.

Varför ska ni välja oss?

Vi erbjuder kompletta lösningar, från en idé till ett välfungerande molnbaserade system och mobila applikationer uppföljda av en bekymmersfri förvaltning, support och IT-drift. Develit är en IT-partner ni kan lita på med bred erfarenhet inom IT-branschen som kan assistera er genom att skapa användarvänliga system och bygga upp lönsamma affärer. Vår arbetsprocess siktar på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer genom att skapa moderna samt funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

Behöver ni ett dedikerat team till ett bra pris?

Till ett fast månadspris per kompetens, erbjuder Develit dedikerade team med skickliga utvecklare från Ukraina som passar just era behov. Alla team tilldelas med en affärsanalytiker och en projektledare som talar flytande engelska. Varje projekt är annorlunda och därför hjälper de er att hålla teamets produktivitet och organisation på högsta möjliga nivå. Develit AB står för alla garantier enligt en svensk standard.

Att hyra ett team av oss är en bekymmersfri upplevelse!

Kontakta oss