Våra tjänster

Icon

Skräddarsydda affärssystem efter dina behov

Vi utvecklar system som är specialanpassade för dina behov och förenklar din arbetsprocess, administration och logistik inom företaget, exempelvis system för CRM, produktion, projekthantering, bokföring och finanser, lagerstyrning samt logistik.

Icon

Avancerade molnlösningar och webbsystem

De produkter vi utvecklar är oftast molnbaserade, så att du har tillgång till dem oavsett var du befinner dig. Smidig och säker användning av dessa system är en självklarhet för oss.

Icon

E‑handel

Vi kan både skapa fullständiga e-handelslösningar som tillgodoser dina behov och vidareutveckla era befintliga system. Vi kan implementera betallösningar, lager- och frakthantering, rapportering osv.

Icon

Mobilapplikationer för olika plattformar

Vi har specialiserat oss inom moderna verktyg som React Native, PhoneGap och Ionic. Med hjälp av dessa tekniker är vi kapabla att skapa en gemensam lösning som fungerar på IOS, Android och Windows.

Icon

Kryptering av data och säkerhetslösningar

Vi tillhandahåller teknik som krypterar era nätverksanslutningar och säkerställer att ingen obehörig kan få tillgång till era data. Vi följer ständigt alla uppdateringar inom datasäkerhet och tillämpar dem i alla våra system.

Icon

Webbsidor på alla nivåer

Beroende på dina behov kan vi skapa allt från en enkel men professional webbsida till en komplex och interaktiv webbportal med t.ex. avancerade kalkyler, bokningssystem och helpdesk.

Icon

Sökmotoroptimering (SEO)

Sökmotoroptimering handlar om att göra din webbplats lätt att förstå för både besökare och sökmotorer. Vi hjälper din webbsida att hamna så högt upp som möjligt vid organiska sökningar.

Icon

Grafisk- och UI/UX design

Design gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid en genomtänkt och unik design som får ert företag att sticka ut. Det bidrar både till effektivare marknadsföring och förbättrad kundupplevelse.

Icon

Felsökning, anpassning och dataanalys

Vi kan hjälpa er med felsökning och anpassning av era befintliga system. Vi samlar ihop data och loggar, analyserar dem och förbereder en utförlig rapport om fel och sårbarhet och hur systemen kan förbättras.

Icon

IT-drift

Om du behöver kunnigt IT-stöd och kunnig support för dina webbsystem eller sajter, så kan du anlita oss! Vi kommer att ständigt kontrollera, backa upp och uppdatera era system och hålla dem säkra och funktionella.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss