img-52

Expertis

Apputveckling

Genom apputveckling kan vi skapa en innovativ och användarvänlig mobilapplikation som stärker er närvaro, engagerar era användare och ökar er konkurrenskraft på den digitala marknaden.

 Skapa er egen app med Develit

Som experter inom apputveckling erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och mål. Genom att samarbeta med er från start till slut tar vi hänsyn till era önskemål och förvandlar dem till imponerande applikationer.

Genom att skapa er egen app med Develit får ni möjlighet att differentiera er från konkurrenterna, bygga lojala kundrelationer och maximera er affärsframgång. Vi tar hand om allt från koncept och design till utveckling och lansering, och ser till att er app uppfyller de högsta standarderna för prestanda, säkerhet och skalbarhet.

Skräddarsydda hostinglösningar för ditt företag

Vi erbjuder skräddarsydda hostinglösningar som är anpassade efter ditt företags specifika behov. Vi kan till exempel erbjuda skalbara och flexibla molnbaserade hostingtjänster som möjliggör att din verksamhet kan växa utan hinder. Vi underlättar även för dig genom att hantera serverunderhåll, säkerhetskopiering och uppdateringar.

Optimerad IT-Drift för smidig verksamhet

Vår IT-Driftstjänst säkerställer att alla dina tekniska system fungerar optimalt. Dygnet runt övervakar vi dina servrar och nätverk för att förhindra potentiella problem innan de uppstår. Om olyckan mot förmodan skulle vara framme, kan du lita på att vi snabbt vidtar åtgärder för att minimera avbrott i din verksamhet.

Maximera ditt företags potential

Vill du ta din verksamhet till nästa nivå genom skräddarsydd mjukvaruutveckling? Hos Develit är vi experter inom mjukvaruutveckling och vi är redo att vara din pålitliga IT-partner för att hjälpa dig att nå framgång. Vi kombinerar vår tekniska kompetens med omtanke om dina behov, vilket gör oss till den perfekta partnern för din mjukvaruutveckling.

Skräddarsydda mjukvarulösningar för företag inom alla branscher.

Vårt arbete börjar med en noggrann analys av dina behov och mål, för att skapa en strategi som matchar exakt vad du behöver. Med vår erfarenhet inom olika teknologier och plattformar, inklusive Java, JavaScript, .NET och mer, kan vi leverera en anpassad lösning som är perfekt för dina specifika krav.

En skräddarsydd process för apputveckling

Vi på Develit använder en strukturerad och helt skräddarsydd process för apputveckling. Vi börjar med att noggrant analysera dina behov och målsättningar för att skapa en strategi som matchar dina specifika krav. Vi prioriterar att förstå din verksamhet och din målgrupp för att kunna designa och utveckla en app som uppfyller deras behov på bästa sätt.

Teknisk expertis och de senaste teknologierna

Vårt team av erfarna utvecklare använder de senaste teknologierna och ramverken som React Native, Flutter och Ionic för att bygga högpresterande appar som fungerar smidigt på olika plattformar, inklusive iOS och Android. Vi har även erfarenhet av att integrera avancerade funktioner som API:er, molntjänster och säkerhetslösningar för att garantera att din app är robust och säker.

Skräddarsydda EMS och CRM-systemutveckling

Med vår expertkunskap inom systemutveckling optimerar vi ert EMS- och CRM-system för att skapa effektivitet och hjälpa er att nå era mål. Vare sig ni är ett stort eller litet företag i vilken bransch som helst, skapar vi skräddarsydda lösningar som passar just er. Vi använder etablerade teknologier som Java, .NET, Python med mera för att utveckla systemlösningar som möter era specifika behov.

Vi tar kvaliteten på vår systemutveckling på stort allvar

Vi genomför noggrann kvalitetssäkring i varje steg av processen, från planering till leverans, för att säkerställa att ert system presterar på högsta nivå. Vårt utvecklingsteam håller också en nära dialog med er för att ni alltid är uppdaterade om utvecklingsprocessen.

Brainstorm planing creative asian teamwork, Group of asia mobile phone app developer team meeting for ideas about screen display prototype smartphone layout, ux startup small business, top view

Experter och erfarna apputvecklare

Vårt team av experter och erfarna apputvecklare har den kunskap och de färdigheter som krävs för att bygga robusta och effektiva applikationer. Vi håller oss uppdaterade med de senaste tekniska trenderna och använder bästa praxis för att säkerställa att er app är innovativ, intuitiv och effektiv. Med hjälp av vår tekniska expertis kan vi utveckla en app som passar perfekt till er verksamhet och hjälper er att uppnå era affärsmål.

Utveckla en app för er växande verksamhet

Genom att utveckla en app för er växande verksamhet kan ni inte bara förbättra era kunders upplevelse, utan också öka er effektivitet och produktivitet. Vi arbetar tätt tillsammans med er för att identifiera era behov och utforma en app som uppfyller era krav. Oavsett om ni vill optimera era interna processer, förbättra kundkommunikationen, eller nå ut till en bredare publik, kan vi hjälpa er att förverkliga er vision och expandera verksamheten.

Woman using Apple iPhone 11 Pro smartphone

Digitala lösningar i Fokus

I en digitaliserad värld förändras våra interaktioner och lösningar kontinuerligt. Fokus på digitala lösningar är nu viktigare än någonsin. Genom Develits idéer och tekniska kompetens blir kundvisioner banbrytande appar som omdefinierar teknikens roll och skapar nya digitala horisonter.

Corporate worker holding smartphone for video call

Kundcase

Ta del av vad våra kunder upplever med oss.

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
Svenska
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Al Dente

Digital bokning och personalstyrning för matlagningsaktiviteter och kurser.

2022

Samantha Öberg AB
Svenska
Betalning
Bokningssystem
Logistik
Restaurang
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Frågor eller funderingar?

Vår representanter är alltid tillgängliga att besvara era frågor och hjälpa er att navigera igenom era utvecklingsmål.