WeAudit

WeAudit

WeAudit är en revisionsbyrå vilket Develit hjälpte med ett nöje!

WeAudits jobb är att se till att underlätta företagande så mycket de kan: Med hjälp av modern teknik, kunniga medarbetare och automatiserade processer får deras kunder prisvärda tjänster och förutsägbara kostnader på ett sätt som gör det enklare för dem.

Vi har gjort följande: Webbaserat kundportal

Image

Uppdrag

Uppdraget var att ta fram ett webbaserad och mobilvänligt system för att ta revision till nästa nivå av digitalitet genom att erbjuda WeAudits kunder och redovisningsbyråer möjlighet att samarbeta i molnet, följa revisionsprocesser, besvara på ärenden, ladda upp dokument, signera med BankID, m.m.

Med hjälp av smarta automationstekniker, inlärningsalgoritmer och enkla regler hjälper systemet revisorer att förskapa ärenden, påminna om fördröjningar och övervaka hela processen samt kommunicera direkt till WeAudits backend systemet med hjälp av WauBoten!

MyAudit hanterar känsliga dokument och information därmed även den digitala säkerheten var ett viktigt krav i projeket.

Image

Utförande

Vi blev kontaktade av WeAudits’s VD som hade en brilliant vision om en förbättrad revision och genom att göra den mer modern, digital och delvis automatiserad. Han hade en idé och en ungefärlig uppfattning om hur systemet eventuellt skulle kunna se ut och fungera.

Där klev vi in och hjälpte med både strukturering av idén och funktioner, framställning av design, framtagning av prototyper och utveckling av samtliga tjänster samt kontinuerlig IT-drift för systemet på våra säkra servrar.

Systemet är igång och tusentals av WeAudit kunder och samarbetspartner nyttjar den varje dag för att underlätta sin väg i revisions djungel.

För att ta del av systemet måste man bli en av WeAudits kunder och fä en inbjudan. Vilket vi kan stark rekommendera att bli om ni söker efter en revisionsbyrå. WeAudit är en fantastiskt byrå med jätteduktiga revisorer: https://www.weaudit.se/

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss