Konsultation

Har ni en lysande idé?

Många av våra kunder kommer förbi med helt fantastiska idéer men vet inte hur man tar nästa steg. Vi delar med oss av vår kunskap för att t.ex. analysera och beskriva er idé. Även ta fram en systemarkitektur och skisser samt erbjuda olika förslag på utveckling.

Vi kan hjälpa er att välja rätt samarbetspartners och tredjepartsleverantörer. Exempelvis, betallösningar som blir bl.a det mest kostnadseffektivta valet för er gentemot er idé, vision och rådande lagar samt regler.

Behöver ni finansiering? Vi har hjälpt flera startupper att få sin första finansieringsrunda och gått vidare i sin utveckling. Det finns många investerare där ute, både riskkapitalister, änglar och inkubatorer som letar efter intressanta idéer och är redo att hjälpa till med finansieringen. Vi kan hjälpa er att hitta till dem och kvalitetssäkra såväl utveckling och utvecklingsbudget som värdering.

För etablerade företag

Vi har ett samarbete med flera etablerade företag med omsättningar på allt från 10 MSEK till 650 MSEK och hjälper dem i många år med digitaliseringen och optimeringen av deras verksamhet. Många större bolag har fortfarande tråkiga och tröga manuella rutiner som kan digitaliseras och oftast automatiseras med hjälp av en anpassad programvara. Vi kan utveckla och införa AI-anpassade algoritmer baserade på logiskt, programmerbart eller maskininlärt beslutsfattande. Våra insatser ger tydliga och mätbara tidsbesparingar för våra kundernas personal och därmed ökar resultatet för företagen.

Ser ni ett behov eller en möjlighet om att förbättra ett eller flera av era affärsprocesser ta gärna kontakt med oss så hjälper vi er att hitta det bästa lösningen.

Skalbara molnlösningar

Vi kan strukturera om era befintliga lösningar och flytta ut dem till molnet (t.ex. Amazon). De flesta system har äldre monolita system med ”flaskhalsar” för vissa av tyngre tjänsterna försämrar prestandan för andra operativa funktioner. Vi kan analysera detta och eventuellt flytta ut viss funktionalitet till en service eller microservice med skalbar arkitektur. Det ökar både redundansen och säkerhet hos er programvara (även prestandan).

Mångårig erfarenhet

Vi har decennier av erfarenhet inom diverse affärsområden. Bland annat; Fintech, betallösningar, lånesystem, byggindustri, bokföringssystem, ärendehanteringssystem, logistik, robotstyrning, uthyrningssystem, e-handel, CRM, ERP, digital signering och integration med BankID, ekonomisystem, fakturering, spel, utbildning, bilhandel, låneförmedlingssystem, video-och ljudkommunikation, bokningssystem, kartsystem, elektiska beräkningar, biljettförsäljning, IoT, LoRa och LoRaWAN, videokomprimering och videokonvertering, kryptovalutor, NFT, BigData, integration till Google API:er, AI och maskininlärning, integration mot myndigheter (Transportstyrelsen, Skatteverket, Bolagsverket och kommuner), m.m.

Intresserad eller har funderingar?

Klicka på offertförfrågan redan idag så återkommer vi inom 24 h! Du är också välkommen att ringa!

Offertförfrågan

Varför ska ni välja oss?

Vi är ett team med bred erfarenhet i IT-branschen som kan hjälpa er att skapa användarvänliga system och bygga upp era lönsamma affärer. Med vårt fokus på service, djup teknisk kompetens och konkurrenskraftiga priser kan vi förverkliga era idéer och skapa moderna och funktionella produkter. Vi arbetar under tystnadsplikt - all kommunikation (telefon, mejl, möte) stannar mellan oss.

GDPR-säkrade lösningar

All vår utveckling och datahantering sker i enlighet med GDPR-lagen. Det betyder bland annat att all information sparas på våra servrar i Sverige. När vi inleder ett samarbete förbereder vi ett Personuppgiftsbiträdesavtal (PUB-avtal) för att säkerställa att riktlinjer och regler följs.

Kontakta oss