Kundcase

Webbaserat lagerhantering

IWMS står för Intellectual Warehouse Management System. Vi har utvecklat en egen motor som låter våra kunder att hantera komplexa lager och mängder av artiklar på ett smidigt sätt med omfattande ekonomi och orderhantering med allt från inköp, tillverkning, distribuering, uppföljning, försäljning och även uthyrning med stör för flera företag, länder, valutor och internationell varuhandel. 

Uppdraget

IWMS, som står för Intellectual Warehouse Management System, gav Develit i uppdrag att utveckla en avancerad webbaserad lagerhanteringslösning. Uppdraget innebar att skapa en kraftfull plattform som skulle möjliggöra smidig hantering av komplexa lager och stora mängder artiklar. Plattformen skulle även inkludera omfattande ekonomi- och orderhantering med funktioner från inköp och tillverkning till distribution, uppföljning, försäljning och uthyrning. Lösningen skulle vara skalbar och anpassningsbar för olika företag, länder, valutor och internationell varuhandel.

Group 4 (9)

Develits lösning

För att möta uppdraget skapade Develit en innovativ lösning med flera viktiga aspekter:

Avancerad Lagerhantering: Develit utvecklade en egen motor som möjliggjorde smidig hantering av komplexa lager och stora artikelmängder. Plattformen stödde både inköp, tillverkning, distribution, försäljning och uthyrning, vilket gav kunderna en omfattande hanteringskapacitet.

IoT och AI-spårning: Lösningen integrerades med IoT och AI för att möjliggöra spårning av artiklar i realtid. Denna funktion gav användarna möjligheten att övervaka och följa artiklar genom hela lagerprocessen med precision.

Avancerad Ekonomihantering: Plattformen inkluderade avancerad ekonomihantering med funktioner som FiFo och hantering av både leverantörs- och kundfakturor. Det fanns också automatiska algoritmer som övervakade lagernivåer och genererade inköp hos leverantörer vid behov.

Omfattande Statistik och Rapportering: Lösningen erbjöd omfattande statistik- och rapporteringsfunktioner, vilket gav användarna insikter i lagerstatus, försäljningstrender och ekonomisk prestanda.

Develits arbete resulterade i en sofistikerad webbaserad lagerhanteringsplattform, IWMS, som mötte uppdragets krav och överträffade förväntningarna. Den utvecklade lösningen erbjöd kunderna fördelar som avancerad lagerhantering, spårning med IoT och AI, avancerad ekonomihantering och omfattande rapporteringsfunktioner. Med flerårig erfarenhet inom branschen och bevisad framgång med befintliga större bolag, stod lösningen som ett kraftfullt verktyg för att optimera lagerprocesser, ekonomihantering och rapportering i en mängd olika företagskontexter. Den anpassningsbara naturen hos lösningen gjorde den också till en värdefull resurs för att uppfylla unika behov hos varje kund.

Information

Kund

Scandinavian IOT AB

Lanserad

2021

Använda språk

PHP, JS, Flutter, Laravel, Yii2
MySQL, Rabbit MQ, Redis

AWS

RDS, S3, EC2

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem