Kundcase

GPS Tracking

Ett avancerad molnbaserade system för GPS och BLE trackning av dina fordon och verktyg. Med vår egenutvecklad hårdvara och mjukvara som gör enorma fördelar och varianter av uppkoppling, real-tid uppföljning och rapportering.

Uppdraget

Företaget hade som mål att utveckla och erbjuda en avancerad molnbaserad GPS- och BLE-spårningslösning för fordon och verktyg. Lösningen skulle möjliggöra realtidsuppföljning, rapportering och ge användare en bred variation av uppkopplingsalternativ. För att förverkliga detta anlitade företaget Develit för att utveckla både hårdvaran och mjukvaran som krävdes.

Uppdraget bestod i att skapa en innovativ spårningslösning som integrerade GPS och BLE-teknik för att ge användarna full kontroll över sina tillgångar. Den egenutvecklade hårdvaran skulle vara banbrytande med avancerade teknologier inom 5G/LTE-uppkoppling, GPS- och A-GPS-positionering, BLE 5.3 scanning, accelerometer, CAN-adapter och mer. Lösningen skulle kunna samla in och aggregera data från olika sensorer och BLE-enheter för en omfattande övervakning.

Group 4 (4)

Develits lösning

Develit tog sig an uppdraget genom att utveckla en komplex spårningslösning som inkluderade både hårdvara och mjukvara. Den egenutvecklade hårdvaran omfattade en rad avancerade teknologier, inklusive 5G/LTE-uppkoppling för pålitlig kommunikation, GPS- och A-GPS-positionering för exakt platsbestämning samt BLE 5.3 scanning för att aggregera data från andra sensorer och enheter.

Hårdvaran var utformad för att vara robust och mångsidig, med möjlighet att fungera på batteridrift även när den inte var direkt ansluten till en strömkälla. Lösningen inkluderade även användning av accelerometer och CAN-adapter för att möjliggöra avancerad datainsamling och analys.

Slutligen utvecklade Develit även mjukvaran som krävdes för att hantera den spårningsdata som genererades av hårdvaran. Mjukvaran möjliggjorde realtidsuppföljning, rapportering och andra funktioner för att ge användarna full insyn och kontroll över sina fordon och verktyg.

 

Information

Kund

Uganda Police Force

Lanserad

2023

Använda språk

PHP, Go, JS, Node.JS, Vue.JS, Laravel
Postgres, MQTT, Timescale DB

Fler case

MVR

Helhetlig digitalisering och ombyggnation av Transportstyrelse i Uganda.

2023

Ministry of Works and Transport of the Republic of Uganda
AI
Automotive
Fleet management
Geolocation
IOT
Lagerhantering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem

Bokningssystem

Bokningssystem för samtliga medborgare av Uganda.

2023

Uganda Revenue Authority
AI
Automotive
Betalning
Bokningssystem
Digital signering
Logistik
Support och IT-drift
Webbaserat affärsystem